AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

TOP zaměstanavatelé:
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Vložit hledanou pozici  > Poradna  > Poradna

Poradna:

Prohlášení o ochraně osobních dat:

Registrací poskytuji společnosti AUTOJOB s.r.o.,
se sídlem:

Kladská 1423
250 82  Úvaly
IČ: 278 91 011,

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 124558 (dále jen "AUTOJOB") souhlas, aby ve smyslu ustanovení § 4 písm. e) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů zpracovávala osobní údaje mnou uvedené jednak registračním formuláři a jednak v mnou zadaném životopise v databázi "AUTOJOB" za účelem jejich zpřístupňování v rámci databáze "AUTOJOB" třetím osobám podle pravidel Všeobecných obchodních podmínek (zde udělat odkaz na VOP) vydaných společností AUTOJOB s.r.o.

Tento souhlas je poskytován na dobu do odvolání a může být tedy kdykoliv odvolán, a to stisknutím tlačítka "Odstranit" a potvrzením ověřovacího dotazu. Osobní údaje, které jsou zpracovávány v databázi "AUTOJOB" jsou přístupné osobě, která je zadala, kdykoliv po přihlášení.

Tímto společnosti AUTOJOB s.r.o. prohlašuji, že všechny mnou zadané osobní údaje jsou pravdivé a vztahují se k mé vlastní osobě, a že se tedy nejedná o osobní údaje třetí osoby. Prohlašuji, že jsem si vědom/a, že v případě zadání osobních údajů třetí osoby bych se dopustil/a porušení obecně závazných právních předpisů.

AUTOJOB s.r.o. si vyhrazuje právo smazat části anebo všechny záznamy uživatele bez udání důvodu.



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika