AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.


Kia spustila projekt fleetových center

Kia Motors Czech zaměřila svoje aktivity na podporu a rozvoj fleetových obchodů. Pro firemní klientelu zavádí speciální fleetová centra KIA FLEET.

Vozy značky Kia se těší rostoucí oblibě nejen u privátních zákazníků, ale výrazný nárůst prodejů firmám ukazuje, že i na poli fleetových obchodů hraje Kia stále významnější roli. Projekt fleetových center KIA FLEET vznikl na základě snahy o neustálé zlepšování péče o tyto klienty. Do projektu je zapojeno dvacet vybraných dealerů, kteří rovnoměrně pokrývají celou Českou republiku a jsou vázáni dodržovat přísně nastavené standardy.

„Firemní klientela má specifické požadavky. V Kia Motors usilujeme o to, abychom jim nejen maximálně vyhověli, ale abychom očekávání naši partnerů dokonce předčili. Vždy se snažíme přinést něco navíc a odlišit se od konkurence“, dodává k myšlence zrodu celého projektu Jan Veselý, fleetový manažer Kia Motors Czech.

„V našich KIA FLEET centrech nalezne firemní zákazník na jednom místě vše, co požaduje – od výhodného financování Kia Finance, přes nabídku operativního leasingu a komplexních pojišťovacích služeb, 3letou NONSTOP asistenční službu, záruční i pozáruční opravy v moderním servisním zázemí až po mytí a luxování vozu jako součást zakázky, či pick-up servis a náhradní vůz v průběhu servisních prohlídek.“, doplňuje Jan Veselý.

Vedle rozšíření sedmileté záruky na všechny modely Kia je zavedení fleetových center dalším krokem, kterým dává Kia Motors Czech najevo silnou orientaci na zákazníka a uspokojení jeho potřeb.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Auto Fit, spol. s r.o.
Toplac s.r.o.