AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nissan 370Z – Black Edition

Nissan 370Z – Black Edition

Na přelomu 60. a 70. let dvacátého století byl na trh v USA uveden model Datsun 240Z. Zrodila se ikona automobilismu – legendární linie „Z“. Nyní, o čtyři desetiletí a šest generací později představuje Nissan jubilejní verzi modelu 370Z – Black Edition.

Model 370Z Black Edition je stylovou oslavou čtyřicátého výročí linie „Z“. Vyrábí se výhradně v provedení kupé a v Evropě bude k dostání v limitované sérii pouhých 370 kusů. Je nabízen ve dvou metalických odstínech: v černém a kovově šedém, oba využívají technologii Nissan Scratch Shield (samoopravný lak). K sportovnímu vzhledu přispívají 19palcové ráfky RAYS z kovaného hliníku i nápadně červené brzdové třmeny.

Interiér zaujme stylovým provedením – čalouněnými prvky z červené kůže a semiše a dalšími atraktivními detaily. Standardní výbava zahrnuje špičkový audiosystém BOSE a především Nissan Connect Premium, nejmodernější audio a navigační systém s dotykovou obrazovkou.

Pokud jde o mechanické parametry, Black Edition se neliší od standardního modelu 370Z – je poháněn 3,7litrovým 24ventilovým motorem V6, který je schopen vyvinout výkon 328 k, maximální rychlost 250 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,3 s. Standardem je šestistupňová manuální převodovka s unikátní technologií Synchro Rev Control (elektronický systém regulace otáček). Volitelně je dostupná sedmistupňová automatická převodovka s řazením pádly.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein
BOSCH