AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nový model Lexus CT 200h

Nový model Lexus CT 200h

• Světová premiéra modelu Lexus CT 200h • Nová a neotřelá cesta k pokrokovému luxusu a značce Lexus jako takové • První a jediný plně hybridní automobil v kategorii prémiových kompaktních vozů

Půl roku po představení studie LF-Ch bude na ženevském autosalonu 2010 odhalen nový model Lexus CT 200h.

Nový CT 200h je určen všem zájemcům, kteří chtějí snížit produkované emise, nikoli však slevit ze svých standardů. Představovaný model bude prvním a jediným plně hybridním zástupcem ve třídě prémiových kompaktních vozů. Ve své kategorii zaujme dosud nevídanou úrovní kultivovanosti, důmyslnosti a pozornosti věnované každému detailu, bez jakýchkoli ústupků v otázkách stylovosti či potěšení jízdy.

Model CT 200h vybavený systémem pohonu Lexus Hybrid Drive druhé generace opět potvrzuje přední postavení značky Lexus na poli hybridních technologií v kategorii prémiových vozů. Díky dalším modelům RX 450h, GS 450h a LS 600h se tak Lexus může pochlubit nejširší nabídkou vozů s plně hybridním pohonem na trhu.

Na ženevském autosalonu se představí i model Lexus LFA. Návštěvníci se tak budou moci i na evropské půdě seznámit s vozem, kterému se již dostalo uznání odborné veřejnosti, a to ještě před uzavřením první fáze přijímání objednávek, která skončí společně s autosalonem.

Tiskovou konferenci značky Lexus povede pan Andy Pfeiffenberger, viceprezident značky Lexus pro Evropu. Konference se bude konat 2. března v 16:45 ve stánku 4211, hala č. 4.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika