AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Honda hledá v Evropě obsazení pro road movie

Společnost Honda Motor Europe dnes zahájila projekt Live Every Litre. Součástí průkopnického projektu je natočení filmu o obyčejných lidech na neobyčejných cestách. Film bude vytvořen formou crowdsourcing-u, tedy za účasti veřejnosti na jeho tvorbě.

Režisérem filmu bude uznávaný a oceňovaný režisér dokumentárních filmů Claudio Von Planta. Obsazení filmu se Honda jala hledat on-line. Dokumentární film bude sledovat vybrané účastníky projektu, pocházející ze všech koutů Evropy, jak se vydávají na cestu, kterou chtěli odjakživa podniknout. Všichni budou sedět za volantem nového modelu CR-Z, sportovního hybridního automobilu od Hondy.

Hvězdy tohoto filmu bude sledovat Claudio a jeho tým. Jejich reakce, pocity a zážitky budou zachyceny kamerou a poté sestříhány do podoby celovečerního filmu. Tento dokumentární film vylíčí jedinečné příběhy rozmanité a podmanivé skupiny lidí, kteří musí bojovat o příležitost zúčastnit se unikátního projektu.

Veškeré cesty, které přicházejí v úvahu, budou představeny na stránce www.liveevery­litre.com, na níž veřejnost může příběhy hodnotit a vybírat ty, které by v zamýšleném filmu viděli nejraději. Claudio pak společně s nezávislým panelem – složeným z bloggerů ze všech koutů Evropy, kteří přijmou pozvání do projektového týmu Live Every Litre – vybere obsazení filmu z přihlášek, které od webové komunity získají nejlepší hodnocení.

Zájemci o účast na tomto společenském a mediálně orientovaném projektu se jednoduše přihlásí na webovou stránku Live Every Litre a ve zkratce popíší, jaký typ cesty, výzvy nebo jízdy chtějí podniknout. Jakmile svou přihlášku tyto potenciální filmové hvězdy zaregistrují, mohou svou cestu propagovat online pomocí libovolných společenských médií. Ze stránky Live Every Litre si budou moci stáhnout widgety, které jim umožní seznámit přátele, rodinu, kolegy ale i širší veřejnost s jejich zamýšlenou cestou.

Projektem Live Every Litre Honda vyhodila dosavadní pravidla do sběru. \\\„Live Every Litre umožní lidem, kteří konzumují média online, podniknout něco jedinečného a nového,\\\“ vysvětluje Laura Price, PR ředitelka společnosti Honda Motor Europe. \\\„Chceme dát lidem šanci splnit si přání, která v sobě dlouho chovali, a zažít něco, co v každodenním životě zažít nelze. Tato kampaň bude z velké části založena na takzvaném \\\“crowdsourcing-u\\\„. To znamená, že účastníci projektu a webové komunity budou utvářet konečný výstup. A to je právě to, co tento projekt činí tak vzrušujícím.\\\“

O trasách a cestách, které budou zfilmovány, se rozhodne až ve chvíli, kdy budou příběhy všech zájemců přihlášeny na webové stránce projektu a veřejnost tak bude mít možnost vybrat své oblíbence. Přihlášky lze podat online od dnešního dne do 15. března 2010. Fanoušci Live Every Litre budou moci na webové stránce projektu neustále sledovat, jak se dobrodružství účastníků vyvíjejí.

Natáčení má začít letos v květnu, tedy před tím, než bude model CR-Z uveden na trh, a tak budou mít účastníci natáčení jedinečnou možnost seznámit se s prvním hybridem na světě se šestistupňovou manuální převodovkou. Tento projekt umožní lidem ze všech koutů Evropy spatřit toto úžasné kupé. Pár šťastlivců si jej bude moci i vyzkoušet.

Úspěšní zájemci nesmí být mladší 18 let a musí mít platný řidičský průkaz. Pro další informace, včetně kompletních podmínek, navštivte, prosím, stránku www.liveevery­litre.com.

Projekt Live Every Litre vytvořila společnost Honda ve spolupráci s přední komunikační agenturou Grey London a koprodukovala poradenská společnost zaměřená na společenské informační technologie 90:10 Group, digitální agentura Fitch Live a word-of-mouth agentura Wildfire.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH