AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz


Nejlepší juniorští logistici změří síly v Dalovicích

Ve dnech 9.-10.února pořádá SOŠ logistická celostátní finále soutěže „Logistik junior“. Do Dalovic přijede 10 nejlepších středoškolských týmů od Břeclavi přes České Budějovice až po loňské vítěze z Plzně.

Dva domácí tříčlenné týmy bude hájit nejen čest pořadatele, ale také reprezentovat jako jediné družstvo Karlovarský kraj a bojovat o putovní pohár soutěže.

„Soutěž „Logistik junior“ na republikové úrovni pořádáme pod záštitou Svazu spedice a logistiky Praha podruhé za sebou a je to pro nás velká pocta a zodpovědnost zároveň. Dvoudenní program prověří tříčlenná družstva ve třech blocích: Logistická praxe (založená na teoretických znalostech a praktických dovednostech), Prezentace týmové práce a finálové znalostní testy pro čtyři nejlepší formou interaktivní hry „Logistiku – nezlob se!,“ říká garant akce a vyučující SOŠ logistická Ing. Petr Klíma.

Karlovarský kraj budou reprezentovat dvě družstva místní odborné školy, složená ze studentů 2.ročníku. V loňském ročníku se dalovičtí studenti umístili na stříbrné příčce. Znalosti si porovnávají nejen s vrstevníky, ale také s požadavky praxe. Díky partnerství s nejdeckým výrobcem zamykacích systémů si mohou vyzkoušet logistiku v automobilovém průmyslu během dvoutýdenní praxe. V letošním roce nabídne WITTE Automotive studentům možnost zapojit se do skutečné logistické reality, a to se zaměřením na logistické systémy a dispozici. Firma také pro únorovou soutěž poskytne věcné ceny.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
BOSCH
Toplac s.r.o.