AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Zlaté jehlice pro nejlepší dealery Volkswagen

Prestižním oceněním „Zlatá jehlice“, kterým koncern Volkswagen každoročně vyznamenává své nejlepší dealery, se od letošního roku chlubí další tři zástupci české prodejní a servisní sítě Volkswagen: auto I.S.R., AUTO JAROV a Porsche – Prosek.

Zlaté jehlice uděluje vedení koncernu Volkswagen na základě nominací, navržených národními importéry jednotlivých zemí. „Kritéria jsou náročná a hodnocení velmi komplexní – samozřejmě se díváme na prodejní výsledky, ale stejnou váhu má například spokojenost zákazníků se servisní péčí, úroveň servisních služeb, schopnost daného dealera rychle a správně aplikovat nově zaváděné programy, důležitá je i aktivita při uplatňování nejmodernějších technologických postupů a podobně,“ vysvětluje Rudolf Javurek, generální ředitel společnosti Import VOLKSWAGEN Group s.r.o.

„Ocenění Zlatou jehlicí hodně vypovídá o úrovni daného trhu. Velmi nás proto těší, že máme stále více tuzemských držitelů tohoto prestižního ocenění,“ dodává Vratislav Strašil, vedoucí divize osobních vozů značky Volkswagen.

Popis k fotografii: zleva: Vratislav Strašil, Michael Antosch, Rudolf Javurek

• Letošními oceněnými jsou Michael Antosch ze společnosti Porsche – Prosek, Leoš Dostál z dealerství AUTO JAROV a Václav Vráblík ze společnosti auto I.S.R.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
auto MOTOL BENI a. s.