AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.
Siems & Klein


Nový člen vedení společnosti Škoda Auto

Karlheinz Hell nastoupil k 1. lednu 2010 do vedení společnosti Škoda Auto na nově zřízenou funkci člena představenstva odpovědného za nákup.

Důvodem rozšíření vrcholového vedení společnosti je stále rostoucí náročnost a důležitost oblasti nákupu pro zajištění výroby a spolupráci s dodavateli v rámci koncernu VW. Další důležitou úlohou Karlheinze Hella bude koordinace nákupu v rámci střední Evropy pro celý koncern VW.

Dipl. – Ing. Karlheinz Hell (*1963)

Absolvent Vysoké odborné školy v Mnichově, obor strojírenství. Do společnosti Audi AG nastoupil v roce 1987. Po svém nástupu jako trainee zahájil svoji kariéru v plánování výroby a v pilotní hale Audi AG. V roce 1994 převzal vedení mechanického zpracování ve výrobě nářadí. Od roku 1996 do roku 1998 byl odpovědným členem projekčního týmu v projektu AUDI A2. V této funkci byl odpovědný za termínovou a finanční realizaci projektu pro oblast výroby. 1998 následoval přestup do nákupu, kde pracoval jako vedoucí Global a Forward Sourcingu a později jako vedoucí Comodity Exterieur. V letech 2007–2009 byl vedoucím nákupu Volkswagen AG Jižní Afrika. Od 01. ledna 2010 nastoupil jako člen představenstva Škoda Auto pro oblast nákupu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH
Standox
Mercedes-Benz
BMW Group Česká republika