AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Paolo Frapiccini navštívil českou pobočku Europ Assistance s.r.o.

Martin Vial, CEO skupiny Europ Assistance, jmenoval s účinností od 1.7.2009 Paola Frapiccini novým ředitelem Regionu 1. Tento region, do kterého spadá i Česká republika, je v rámci čtyř regionů Europ Assistance Group nejvýznamnější.

Paolo Frapiccini se tak stane odpovědným za výsledky dceřiných společností Europ Assistance v Itálii, Německu, Rakousku, Švýcarsku, Řecku, Maďarsku, Rumunsku, Polsku, České republice a Rusku.

Současně s postem managera regionu bude Paolo Frapiccini zastávat funkci CEO Europ Assistance Italy a je jmenován i do exekutivního orgánu rady ředitelů Europ Assistance Holding.

Paolo Frapiccini

Paolo Frapiccini započal svou úspěšnou kariéru v roce 1985 v textilní společnosti Miroglio. Roku 1989 získal pozici manažera marketingu ve společnosti American Express Co. v Londýně, kde působil s malou přestávkou v roce 1995 (funkce obchodního a marketingového ředitele na letišti v Římě) mnoho let na několika významných postech. V rámci American Express Co. úřadoval v Londýně, Římě a Frankfurtu. Paolo Frapiccini též působil na pozici generálního ředitele American Express Co. Global Pre-Paid Business pro Evropu, Střední východ a Afriku. Dosažené vzdělání: Polytechnická univerzita v Turíně a titul MBA na University Bocconi Milano.

Návštěva ředitele regionu v Praze

V úterý 10.11. zaznamenala Europ Assistance s.r.o. významnou návštěvu. Naši pobočku navštívil Paolo Frapiccini, generální ředitel regionu Střední a východní Evropa v rámci skupiny Europ Assistance Holding. Stalo se tak poprvé od jeho jmenování ředitelem regionu v květnu tohoto roku.

Paolo Frapiccini vyjádřil managementu naší společnosti spokojenost s dosaženými výsledky na českém a slovenském trhu i spokojenost s dobrým výhledem dalšího budoucího vývoje. Tento výhled je opřen o vyvážený růst ve všech segmentech podnikání. Ocenil celkovou atmosféru a dojem, kterými se celý tým Europ Assistance s.r.o. prezentoval. Po detailnějším seznámení se strukturou a plány v jednotlivých úsecích společnosti (IT, Sales, Finance, Operations) se p. Frapiccini setkal se zástupci našich největších obchodních partnerů. Výsledek této návštěvy potvrdil, že zvolené cíle i postupy, jak jich dosáhnout, jsou zcela v souladu s očekáváními nejvyšších představitelů skupiny.

Na snímku J. Woerner ředitel EA Česká republika (vpravo) vítá P. Frapicciniho v prostorách společnosti

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz