AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Fiat Group v České republice s novou generální ředitelkou

Novou generální ředitelkou společnosti Fiat Česká republika byla s účinností od 1. listopadu 2009 jmenována paní Lucyna Bogusz, která bude zároveň zastávat i funkci Country Managera značky Fiat.

Paní Lucyna Bogusz působí ve společnosti Fiat v různých klíčových funkcích od roku 1997, z toho dva roky strávila přímo na centrále v Turíně. Posledních 6 let pracovala ve Fiatu v Polsku, kde byla odpovědná za značku Alfa Romeo a na své nové působiště odchází z pozice Country Managera Fiat Professional. Pod jejím vedením se Fiat Professional v Polsku vyprofiloval jako absolutní jednička na trhu a patří mezi špičku v celé Evropě.

Nová generální ředitelka má rozsáhlou praxi v oboru a přináší do Čech dokonalou znalost produktů skupiny Fiat, bohaté zkušenosti s vedením týmu a v neposlední řadě vysoké osobní nasazení.

Své jmenování přijala Lucyna Bogusz se slovy: “Ráda bych všem poděkovala za přátelské přijetí. Jsem si vědoma velkého závazku a odpovědnosti vůči všem zaměstnancům, partnerům a příznivcům značek patřících do skupiny Fiat a moc se těším na naši vzájemnou spolupráci. Začína pro nás období plné výzev a příležitostí a já pevně věřím, že společně dokážeme plně rozvinout potenciál všech našich značek.”

Celý stávajíci tým v České republice Lucynu Bogusz srdečně vítá na jejím novém působišti a společně s vedením Fiat Group jí přeje mnoho úspěchů!

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.
BMW Group Česká republika