AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint


Nový autorizovaný dealer BMW pro Liberecký kraj - CarTec Liberec, s.r.o.

Společnost CarTec Liberec, s.r.o. nově otevřela v Liberci jediné oficiální zastoupení společnosti BMW AG v Libereckém kraji.

BMW Group Česká republika posiluje svoji dealersku síť. Dne 22. 10. 2009 byl otevřen nový showroom autorizovaného partnera BMW – CarTec Liberec, který bude zákazníkům poskytovat prodejní i servisní služby pro vozy BMW. Tímto otevřením byla rozšířena dealerská síť, která se tak rozroste na 13 prodejních a servisních míst po celé České republice.

Společnost BMW CarTec Liberec s.r.o. je samostatným dealerem, který je však úzce provázán s již dlouhodobě zavedeným dealerem BMW CarTec Group s.r.o. v Ostravě. Na ploše o celkové rozloze 6000 m2 zabírá přes 550m2 prodejní plocha a 400m2 servisní zázemí se 6 pracovními místy. Martin Saitz, generální ředitel BMW Group ČR k tomu dodává: „Zcela nový showroom plní veškeré nejmodernější a poslední standardy BMW. Jde momentálně o jediný showroom v Evropě, který byl dle těchto standardů postaven“. Mezi tyto standardy patří například i nejaktuálnější verze DMS systému propojujícího všechny aplikace prodejní, servisní i finanční sféry. Tyto podmínky mají za cíl maximálně uspokojit přání klienta, poskytnout vysokou kvalitu služeb, která je od automobilky luxusního segmentu očekávána a zajistit tak skutečnou radost z koupi nového vozu BMW.

Již v příštím roce se zde plánuje otevření centra prodeje vozů BMW Premium Selection – ojetých vozů BMW s průkazem původu.

Otevření nového dealerství znamenalo pro majitele investici v hodnotě přesahující 60 mil Kč a najdete je na adrese:

CarTec Liberec s.r.o. Obchodní 622 Liberec 11

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
auto MOTOL BENI a. s.
Auto Fit, spol. s r.o.