AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Porsche Service Clinic

Porsche Service Clinic

Speciální servisní akce pod názvem Porsche Service Clinic bude probíhat od 5. do 10. října 2009 jak v brněnském Porsche Servisním Centru, tak i ve zcela nových prostorách Porsche na pražském Proseku.

Praha, 23. září 2009 – Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce značky Porsche do ČR, připravila pro všechny majitele vozů této stuttgartské značky speciální servisní akci pod názvem Porsche Service Clinic, v rámci které získají nejen 24bodovou bezplatnou diagnózu jejich vozu, ale i řadu dalších výhod. Akce bude probíhat od 5. do 10. října 2009 jak v brněnském Porsche Servisním Centru, tak i ve zcela nových prostorách Porsche na pražském Proseku.

Během dnů Porsche Service Clinic budou mít účastníci možnost nahlédnout také do zákulisí servisního centra a pozorovat techniky přímo v akci. Ti zákazníkovi vysvětlí přesný postup kontroly jejich vozu včetně použitých diagnostických technik a přístrojů.

Kromě specializované péče je pro návštěvníky připravena také celá řada dalších výhod. Po celou dobu akce bude možné využít služeb očních specialistů. V Praze mohou účastníci absolvovat měření zraku na nejmodernějším diagnostickém přístroji společnosti Carl Zeiss, který je jediný v celé ČR a zohledňuje kromě standardních dioptrií také aberace. V Brně bude možno využít refrakční počítačové vyšetření zraku zaměřené na potřeby řidičů.

Pro všechny je pak připraveno 15% zvýhodnění na nákup veškerého zboží z kolekce Porsche Design Driver´s Selection, stejně jako zvýhodnění na další servisní služby. Účastníci se také mohou seznámit s aktuálními modely Porsche včetně novinky Porsche Panamera.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.