AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Mercedes-Benz


WITTE Noc konstruktérů, aneb s námi máte v bezpečnosti kliku

Ve čtvrtek 1.října od 18 do 21 hodiny pořádá společnost WITTE Automotive druhou „Noc konstruktérů“, tentokrát o novinkách v bezpečnosti vozů. Noční setkání konstruktérů se odehraje v Autosalonu Volvo Charouz Karlovy Vary.

Nejdecký výrobce připravil atraktivní program, který zahrnuje konstruktérská stanoviště či přednášky odborníků ze Západočeské univerzity, WITTE Automotive i Volvo Cars. Návštěvníci budou v kvízu soutěžit o zájezd do WITTE Automotive ve Velbertu a vůz Volvo XC 60 zdarma na víkend.

„Vývojový tým WITTE Automotive v Nejdku i přes hospodářské obtíže automobilového průmyslu pokračuje v intenzivní práci na zákaznických projektech. Naše zamykací systémy a kliky musí splňovat stále náročnější požadavky na bezpečnost. Dobrou ilustrací je právě značka Volvo, která je pro mnohé synonymem bezpečnosti a kterou v podobě modelu XC60 budou moci návštěvníci 2.ročníku Noci konstruktérů otestovat. 3D design klik a zámků v programu Catia 5 nebo FEM programech a montáž Witolu pro tuto automobilku budou zájemcům k dispozici,“ říká Ing. Libor Janský, vedoucí vývojového týmu WITTE Automotive v Nejdku. „Noc konstruktérů je určena všem, které lákají nové hranice designu, softwarové i hardwarové vymoženosti a novinky z oboru konstrukce,“ dodává Janský.

Noc konstruktérů ve čtvrtek 1.října dále nabídne odborné přednášky z oblasti bezpečnosti vozidel a silniční dopravy. Přednášet budou špičkoví odborníci Západočeské univerzity v Plzni, katedry konstruování strojů, společnosti WITTE Automotive a Volvo Cars. V programu akce je také chat s Volvo a WITTE konstruktéry či online Volvo hra. Pro účastníky akce je připraven kvíz o zájezd do vývojového oddělení WITTE Automotive v německém Velbertu, kde se výherce setká s designérskými špičkami v tomto oboru a nahlédne do nové akustické laboratoře. Druhou hlavní cenou je zápůjčka vozu Volvo XC60 na víkend zdarma.

Vstupenku na akci si mohou zájemci rezervovat na emailové adrese: nockonstrukte­ru@witte-automotive.cz, a to do 25.září 2009. Více informací obdrží na telefonním čísle 359 016 998. Vítáme nejen techniky, ale také studenty technických škol v doprovodu dospělé osoby.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Siems & Klein
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.