AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.


Nové prodejní a servisní centrum Toyota

Praha 17. 9. 2009 Společnost Louwman Motor Praha, člen holandské skupiny Louwman Motor Group, dnes slavnostně otevřela své nové prodejní a servisní centrum Toyota v Praze Zličíně.

Po otevření podobného centra Toyoty v Ústí nad Labem v první polovině letošního roku se jedná o další významný krok společnosti Louwman směrem k rozšíření svých služeb v oblasti prodeje osobních automobilů a poprodejních služeb. Co do rozlohy i šíře poskytovaných služeb se jedná o jedno z největších a nejmodernějších center pro zákazníky značky Toyota v České republice.

Celý objekt, vybudovaný v souladu s náročnými požadavky značky Toyota nabízí veškeré služby v prodejní a poprodejní oblasti a to vše v moderním prodejním a servisním zázemí. Součástí špičkového technického vybavení je např. zkušebna tlumičů a brzd a také vlastní velkokapacitní myčka. Služby v oblasti ojetých vozů nabízí společnost v místě autobazaru na ploše 1 500 m2.

Základní informace o společnosti Louwman Group

Významná holandská společnost obchodující s vozy Toyota již déle než 40 let.

Louwman Group byla založena v Holandsku roku 1923 jako rodinný podnik. Rodinný duch a soukromé vlastnictví přetrvaly ve společnosti do současnosti. Dnes patří mezi vedoucí automobilové společnosti v Evropě a dominuje svým postavením na automobilovém trhu. Jméno Louwman je synonymem průkopnictví a úspěšného podnikání.

V roce 1964 společnost Louwman podepsala smlouvu se společností Toyota Motor Corporation a stala se tak prvním importérem v Evropě. Od roku 1990 zastupuje společnost obchodně také značku Lexus.

Za dobu působení společnosti na trhu bylo dovezeno a prodáno přes 2 milióny vozů. V současné době zaměstnává společnost v rámci celé skupiny přes 1 000 přímých zaměstnanců a vlastní přes 40 prodejně-servisních středisek.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Toplac s.r.o.
Siems & Klein
BOSCH
BMW Group Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.