AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint


AUTOJOB připravuje nabídku školení

Specializovaný portál www.AUTOJOB.cz kontaktoval přední společnosti automobilového průmyslu z řad dodavatelů technologií, služeb, diagnostiky a produktů. Cílem je vytvoření Katalogu automobilových školení.

Dojde tak k logickému propojení nabídky volných pracovních míst s možnostmi zvýšení či doplnění kvalifikace. Tento záměr vyšel z podnětů partnera projektu měsíčníku autoEXPERT a konkrétních požadavků servisů. Doplní tak přirozeně dosavadní nabídku služeb dostupných na tomto portálu.

AUTOJOB v současné době již poskytuje možnost vybrat vhodný automobilní obor nebo školu z nabídky osmdesáti osmi zařízení v celé České republice.

Důraz na navyšování kvalifikace je přirozeným pozitivním efektem rostoucí nezaměstnanosti. Katalog automobilních školení je reálnou šancí pro uchazeče o zaměstnání. Mezi zajímavé možnosti bude bezesporu patřit například týdenní kurz s názvem Praxe na brzdách pořádaný ve špičkově vybaveném školícím centru autoAkademie. Cílen je na čerstvé absolventy automobilních oborů a umožní částečně získat tak potřebnou praxi ještě před zaměstnáním v servisu.

V souvislosti s touto službou portál AUTOJOB připravuje i grafické odlišení jednotlivých uchazečů nejen podle praxe, ale i dle absolvovaných kurzů a školení. V současné době dochází ke kompletaci nabídek školení a kurzů a je zde prostor pro nové partnery. Ti mohou nabídnout své služby a de facto i produkty prostřednictvím portálu bezplatně.

Autor: Milan Švejnoha

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Siems & Klein
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.