AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.


Dech beroucí krasavice Alfa Romeo 8C Spider v České republice!

Neuvěřitelné se stalo skutečností a značce Alfa Romeo se podařilo celé 3 krásné kousky z limitované série tohoto modelu doslova protlačit až na český trh.

Jméno Alfa Romeo 8C je známo mezi příznivci silničních, závodních a sportovních aut již od třicátých let. Svůj první osmiválcový motor zařadila Alfa Romeo do nabídky už v roce 1925, nicméně na motor s označením 8C si musel svět počkat do roku 1931, kdy byl představen na závodech Mille Miglia. V následujících letech motor 8C prošel různými inovacemi, které sklízely úspěch na mnoha závodech. Především se jednalo o modely 8C 2300 Le Mans v roce 1931, Alfa Romeo Monoposto 8C 35 Typ C v roce 1935, Alfa Romeo 8C 2900B Le Mans Speciale v roce 1938 a Alfa Romeo 8C 2900B Mille Miglia Roadster v roce 1938.

Po letech sportovní legenda 8C ožila, když značka Alfa Romeo představila nádherný supersport, model Alfa Romeo 8C Competizione v limitované sérii 500 kusů. Všude, kde se 8C Competizione objevila, v Tokiu, Sydney, Bologni nebo Ženevě, sklidila uznání a velký obdiv. Tento výjimečný model byl však beznadějně vyprodán ještě před tím, než se v roce 2008 dostal do výroby.

Teď máte jedinečnou šanci získat sexy „mladší sestru“ úspěšného modelu s otevřenou karoserií, Alfa Romeo 8C Spider. Milovníci a obdivovatelé této značky mají příležitost pořídit si tento supersportovní a zároveň velmi elegantní a originální model. Neuvěřitelné se totiž stalo skutečností a značce Alfa Romeo se podařilo celé 3 krásné kousky z limitované série tohoto modelu doslova protlačit až na český trh.

Alfa Romeo 8C Spider byl navržen centrem Alfa Romeo Centro Stile. Jeho karosérie je tvořena karbonovými vlákny, která dokonale doplňují vynikající stylové a mechanické vlastnosti vozů Alfa Romeo. Ladná linie podtrhuje krásu originálního uměleckého díla, které odkazuje na slavnou minulost značky a zároveň určuje technologické a designové hodnoty do budoucna.

Vůz Alfa Romeo 8C Spider je vybaven silným osmiválcem o objemu 4,7 l, výkonu 450 koní a šestirychlostní sekvenční převodovkou. Model lze okamžitě rozpoznat díky jedinečné italské eleganci a nesrovnatelnému stylu, který znamená sportovní řízení a zároveň zachovává tradici Alfa Romeo. Hlavním prvkem je výjimečný brzdný systém Brembo z karbonu a keramiky (CCM). Systém zajišťuje výkonné a efektivní brzdění při intenzivním použití a značně snižuje hmotnost. Zlepšuje tak jeho dynamické vlastnosti a komfort při řízení.

Nejpoutavější exponát značky Alfa Romeo se honosí typickou italskou elegancí, vyniká unikátním a nenapodobitelným stylem a nabízí pro Alfu typickou sportovní ovladatelnost a jízdní vlastnosti. Nelze si jej splést, protože okamžitě upoutá vaši pozornost svým provedením.

Alfa Romeo 8C Spider je krásný, výkonný a jedinečný a nyní jsou 3 modely z existujících 500 kousků na celém světě k dostání i v České republice. Fanoušci a sběratelé o tomto modelu sní a rádi by jej vlastnili, proto se jedná o neopakovatelnou šanci získat tento unikátní klenot z dílny Alfa Romeo.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.
Standox
auto MOTOL BENI a. s.
Auto Fit, spol. s r.o.