AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


Společnost Shell rozšiřuje služby pro řidiče nákladních vozů a autobusů

Společnost Shell Czech Republic a.s. instaluje v souladu s celoevropskou strategií zkvalitňování svého servisu výdejní stojany s kapalinou AdBlue na sedmi čerpacích stanicích v České republice, které jsou důležité pro tranzitní nákladní přepravu.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zkvalitňuje své služby pro řidiče nákladních vozů a autobusů, kteří musí dodržovat limitní hodnoty exhalací dle normy Euro 4. Na sedmi čerpacích stanicích Shell v České republice (seznam stanic viz níže) byly nainstalovány výdejní stojany s AdBlue. Tato kapalina snižuje množství všech známých škodlivin ve výfukových plynech na úroveň emisních limitů Euro 4 a vyšších.

Čerpací stanice Bližší určení
Ladná u Břeclavi Dálnice D2, směr Bratislava
Ladná u Břeclavi Dálnice D2, směr Brno
Pustiměř Rychlostní komunikace R46, směr Brno
Rokycany Dálnice D5, směr Praha
Antošovice D47, směr Bohumín
Antošovice Dálnice D47, směr Ostrava
Svojkovice Dálnice D5, směr Plzeň

Na ostatních čerpacích stanicích Shell je možné zakoupit AdBlue balené v kanystrech.

„Mezi dlouhodobé závazky společnosti Shell patří snaha přispívat k ochraně životního prostředí a zároveň poskytovat zákazníkům a řidičům co největší pohodlí na cestách,“ uvedl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic společnosti Shell v České republice. „Proto jsme se rozhodli postupně instalovat výdejní stojany s AdBlue na čerpací stanice, které leží na důležitých spojnicích pro tranzitní nákladní dopravu. Díky výdejním stojanům s AdBlue mohou řidiči kamionů a autobusů tankovat rychleji a pohodlněji,“ dodal.

AdBlue je k dispozici na celkem 470 čerpacích stanicích Shell po celé Evropě v 5-ti litrových baleních a na 130 klíčových lokalitách navíc také přímo u výdejního stojanu. Nabídka výdejních stojanů s AdBlue je postupně dále rozšiřována. Informace o aktuální nabídce a dostupných formách AdBlue na jednotlivých čerpacích stanicích Shell naleznou řidiči pomocí vyhledávače čerpacích stanic na internetové stránce www.euroshell.cz.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz