AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint
Siems & Klein


Nový ředitel Autosalonu Domanský ve Zdibech

Do funkce ředitele pobočky autosalonu Domanský ve Zdibech byl majitelem společnosti, Martinem Domanským, jmenován Pavel Kopecký. Pavel Kopecký bude mít na starosti realizaci strategie Martina Domanského, transformaci a rozvoj pobočky ve Zdibech.

„Úkolem Pavla Kopeckého bude transformace pobočky ve Zdibech, respektive upevnění pozice celého zastoupení,“ říká Martin Domanský, majitel společnosti Domanský, s.r.o. „K blížícímu se 15letému výročí jsme pro naše zákazníky připravili novou koncepci a kvalitu služeb. Věřím, že Pavel Kopecký bude ta správná osoba, která tuto strategie dovede k životu,“ dodává Domanský.

„Mým hlavním cílem bude, aby se naše pobočka stala jedničkou v oblasti kvality a konkurenceschop­nosti s co nejširším portfoliem klientů. V naší nové strategii se zaměříme na mimořádnou kvalitu všech služeb a na dialog se zákazníkem,“ prozrazuje svou vizi Pavel Kopecký, nový ředitel pobočky Domanský ve Zdibech.

Pavel Kopecký působí v oboru automobilového průmyslu již více než 12 let. V minulosti pracoval ve společnostech Škoda Motorsport, Škoda Auto a v Porsche Praha Smíchov, kde zastával 4 roky pozici vedoucího servisu.

Pavel Kopecký vystřídal na pozici ředitele pobočky Pavla Herdu.

Ve svém volném čase se Pavel Kopecký kromě studia MBA programu na Brno International Business School věnuje rodině a sportu.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.