AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.


Nové dealerství Volva v Průhonicích

Společnost Volvo Auto Czech, výhradní dovozce osobních automobilů, oznamuje posílení své dealerské sítě o dalšího strategického partnera.

Nové dealerství Auto Průhonice, a. s., se otevírá v prestižní lokalitě Průhonic již 1.července. Nahradí tak současný prodej, který provozuje sám dovozce.

„Zájem o vozy Volvo v České republice roste i navzdory současné ekonomické situaci. Abychom vyhověli stále většímu počtu zákazníků a uspokojili jejich požadavky, musíme dbát o perfektní kvalitu služeb. Proto si vybíráme spolehlivé partnery,“ říká Greg Maruszewski, generální ředitel Volvo Auto Czech.

O tom, že se bude jednat o velmi silného hráče na trhu, svědčí i obsazení výkonného managementu nového dealerství, ve kterém spojili své dlouholeté zkušenosti se značkou Volvo dva dosavadní vedoucí prodeje z dealerské sítě.

Generální importér Volvo Auto Czech, s. r. o., je dceřinou společností švédské Volvo Car Corporation. Prostřednictvím autorizovaných dealerů zajišťuje prodej a servis osobních vozů Volvo. Během působení společnosti v České Republice vzrostla úroveň podílu na trhu do výše 18 procent v prémiovém segmentu. Nárůst prodeje za poslední rok navzdory současné ekonomické situaci činí 33 procent. Volvo Auto Czech je také oficiálním dodavatelem osobních vozů pro diplomaty a expatrioty. Automobily Volvo jsou proslulé svojí bezpečností a spolehlivostí. Velký důraz je kladen na ekologii výroby i samotného provozu automobilů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Mercedes-Benz
Toplac s.r.o.