AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.
Siems & Klein


Mitsubishi směřuje do éry vozů na elektrický pohon

S výhledem do roku 2020 oznámila společnost „Ekologickou vizi skupiny Mitsubishi Motors do roku 2020”, ekologickou strategii pro blízkou budoucnost, jejímž cílem je maximálně využít výhod přinášených vozy EV*.

Nová ekologická vize naznačuje závazky Mitsubishi Motors v oblasti vývoje technologií – v čele s technologiemi pro vozy EV – a v oblasti snížení dopadu na životní prostřední její obchodní činnosti jako celku. Protože směřuje skupinu Mitsubishi Motors ke spolupráci se zákazníky i společností obecně při vytváření příjemné a nízkouhlíkové společnosti, zahrnuje Ekologická vize 2020 také nedávno oznámenou podtrhující linku firemního poslání „Drive@earth”. Aby bylo dosaženo cílů a úkolů stanovených v Ekologické vizi skupiny MMC do roku 2020, soustředí společnost Mitsubishi Motors své zdroje na přístup opírající se o tři pilíře „Výrobky & Technologie,” „Firemní aktivity” a „ Spolupráce se společností”.

1. Výrobky & Technologie Kromě toho, že bude i nadále prosazovat vývoj technologií pro vozy EV, bude se společnost také snažit o snížení zatížení životního prostředí v průběhu celého životního cyklu svých výrobků, a to mnoha způsoby, včetně zlepšení spotřeby paliva u vozidel poháněných spalovacími motory a zmenšení velikosti a hmotnosti vozů. Cíle Ekologické vize skupiny MMC 2020 v oblasti výrobků a technologií do roku 2020 • Dosáhnout takového výrobního objemu, ve kterém bude nejméně 20% tvořeno vozy EV. • Snížit globální emise CO2 průměrně o 50% (vážený průměr) v porovnání s rokem 2005.

2. Firemní aktivity V celé škále svých firemních aktivit, od plánování výrobků, přes jejich vývoj, výrobu, prodej a poprodejní služby, společnost zesílí své úsilí při propagaci širšího využití vozů EV. Navíc společnost zvýší úroveň svých aktivit souvisejících s ochranou životního prostředí v celé skupině Mitsubishi Motors, a to stanovením nových ekologických norem pro každou sféru činnosti společnosti – od výroby k distribuci, zásobování, odbytu i kancelářským, administrativním pracem. Cíle Ekologické vize skupiny MMC 2020 v oblasti firemních aktivit do roku 2020 • Snížit emise CO2 na jedno vozidlo v průběhu jeho výroby o 20% v porovnání s hodnotami roku 2005 3. Spolupráce se společností Firma bude spolupracovat ruku v ruce se svými zákazníky a společností jako celkem při vytvoření infrastruktury, která bude podporovat použití elektromobilů. Posílí také svůj příspěvek k ochraně globálního životního prostředí tím, že bude podporovat pro přírodu příznivější styly jízdy a také prostřednictvím aktivit v rámci zachování životního prostřední na lokální úrovni.

„Ekologická vize MMC do roku 2020:“ Účel Do éry vozů EV, směrem k udržitelné budoucnosti (Vozy EV: Elektromobily, hybridní vozidla nabíjená ze zásuvky a jiná vozidla poháněná elektřinou) V čele s technologiemi pro vozy EV představuje „Ekologická vize 2020“ cestovní mapu naznačující úsilí MMC při vývoji ekologických technologií a snížení dopadu jejích firemních aktivit na životní prostředí. Ekologická vize 2020 také směruje MMC ke spolupráci s jejími zákazníky i celou společností při vytváření příjemné a nízkouhlíkové společnosti, a to díky využití vozů EV.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH