AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.


Nové představenstvo skupiny PSA Peugeot Citroën

Dozorčí rada společnosti Peugeot SA jmenovala na svém zasedání dne 17. června 2009 nové představenstvo skupiny PSA Peugeot Citroën. Úkolem tohoto představenstva je vytvořit z PSA Peugeot Citroën jednu z největších společností na světovém trhu.

Představenstvo, které bylo zvoleno na čtyři roky, tvoří pět členů:

Philippe Varin, Předseda

Jean-Marc Gales, Značky

Guillaume Faury, Technika a výroba

Grégoire Olivier, Automobilové programy a strategie

Frédéric Saint-Geours, Finance a strategický rozvoj

Toto nové předsednictvo se ve spolupráci s předsedou zaměří na čtyři hlavní body:

  • Značky: jeden člen představenstva bude dohlížet na obě značky Peugeot a Citroën, které budou mít na starost zajištění rozšíření produktové nabídky, optimalizaci zeměpisného pokrytí a pokračování v již dobře rozběhnutých synergických operacích. Bude zabezpečovat jejich koordinaci a posílení jejich služeb, a to za pomoci centrálního marketingového ředitelství a ředitelství služeb a náhradních dílů. Budou pod něj přímo spadat i vlastní prodejní sítě.
  • Technika a výroba: toto společné ředitelství sjednotí inženýrské operace určené na podporu automobilových projektů a výrobního systému.
  • Automobilové programy a strategie: toto ředitelství bude mít kromě rozvoje automobilových projektů na starost i specializované oddělení automobilové strategie kombinující tržní, produktové, technologické a výrobní strategie a plány.
  • Finance a strategický rozvoj: toto ředitelství zahrnuje finanční aktivity, činnost banky PSA Finance a strategii rozvoje skupiny, především cestou spolupráce a spojenectví s ostatními výrobci.

Dozorčí rada srdečně poděkovala panu Rolandu Vardanegovi za jeho práci v představenstvu od února 2007 a obecně za jeho více než 40 let práce pro skupinu. Roland Vardanega bude do konce roku, kdy odejde do penze, působit jako poradce pro předsedu představenstva v otázkách opatření na trvalé zlepšování skupiny.

S touto novou organizací opouští představenstvo pan Jean-Philippe Collin, kterému dozorčí rada poděkovala za jeho práci v čele značky Peugeot a v čele řízení nákupů skupiny.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
Auto Fit, spol. s r.o.
BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
auto MOTOL BENI a. s.