AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


NISSAN QASHQAI 09 - atraktivnější a zábavnější

Nissan uvádí na český trh crossover Nissan Qashqai a jeho sedmimístnou verzi Qashqai+2 v mo­delové verzi 09, jejíž předností je zejména bohatá standardní výbava. Novinkou je systém Nissan Connect – kombinovaný systém navigace, audiozábavy a telekomunikace.

Nissan Qashqai je nyní nabízen ve třech úrovních výbavy – Visia, Acenta, Tekna a nově také v luxusně vybavené limitované sérii Qashqai I-Way. Změnou oproti předcházející modelové verzi je zvýšení úrovně výbavy např. přidáním tempomatu už od verze Acenta, u nejvyšší verze Tekna se stal standardem audiosystém Bose se sedmi reproduktory a systém Nissan Connect. Atraktivitu limitované série Qashqai I-Way podtrhují 18“ kola z lehkých slitin, zatmavená skla, či stříbrné střešní ližiny a další atraktivní detaily.

Kouzlo přitažlivosti Nissanu Qashqai zvyšuje nejen jedno z nejvyšších pětihvězdičkových bezpečnostních hodnocení Euro NCAP, ale i cena – v základní výbavě již od 429 900,– Kč, v případě modelu Qashqai+2 již od 493 000,– Kč.

Nissan Connect Systém Nissan Connect je integrovaný, navigační a komunikační audiosystém s rozměrným 5palcovým dotykovým displejem. I za velmi příznivou cenu je systém nabitý nejmodernějšími technologiemi.

Navigační systém nabízí ucelenou řadu funkcí s intuitivním a praktickým použitím. Řidiči ocení srozumitelnou hlasovou navigaci v devíti jazycích, přehledné uspořádání či stoprocentní pokrytí západní Evropy a výrazně vylepšené pokrytí Evropy východní. Trasy do cíle lze vypočítat maximálně rychle a poprvé také v eko-režimu. Výsledkem je optimalizovaná trasa s nízkou spotřebou.

USB nebo audiovstupy Aux Audio Input Alternative lze připojit pomocí USB konektoru. Díky tomu může systém Nissan Connect přehrávat zvukové soubory z iPodů a ostatních MP3 přehrávačů, USB zařízení, SD karet a externích harddisků. Systém dokáže rovněž bezdrátově přehrávat záznamy z mobilních telefonů.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Interaction s.r.o.
BOSCH
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.