AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
BusPoint
Siems & Klein

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Hyundai na Autosalonu v Brně

Hyundai na Autosalonu v Brně

Jako každým rokem se Hyundai představí na Autosalonu v Brně. Výstavní premiéru bude mít ekologický Hyundai i30 Stop & Go.

Příští týden, v sobotu 6.6. se otevřou pro veřejnost brány brněnského Autosalonu. Značka Hyundai tam nebude chybět, stejně jako ve všech předešlých letech.

I přes současnou situaci na trhu a to jak ekonomickou, tak i specifickou situaci v automobilovém průmyslu se značka Hyundai rozhodla pro prezentaci na brněnském Autosalonu. V právě dostavěném moderním pavilonu „P“ se představí na ploše o více než 700m2, kde seznámí širokou veřejnost s celou svojí bohatou modelovou řadu osobních automobilů.

Budou zde vystaveny všechny modely nové řady s alfanumerickým značením: Hyundai i10, Hyundai i20 včetně modelů domácí provenience Hyundai i30 a i30cw (kombi). Na stánku nebude chybět modernizovanýé MPV Matrix a rodinný vůz Accent a Sonata. Z kategorie vozů SUV budou pochopitelně zastoupeny všechny modely a to jak Tucson, tak i Santa Fe a novinka letošního roku ix55. Na stánku značky Hyundai bude představen i populární osmimístný model H-1 Tour.

Výstavní premiéru bude mít model Hyundai i30 s ekologickým systémem ISG (Stop & Go), který v těchto dnech přichází na český trh.

Výše uvedené modely značky Hyundai budou na letošním ročníku prezentovány dvěma brněnskými autorizovanými prodejci značky Hyundai a to stejným dílem společnostmi Auto Palace Brno s.r.o. a Auto BALVIN s.r.o.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.