AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
BusPoint
Interaction s.r.o.


Nové sídlo společnosti Toyota Motor Czech slavnostně otevřeno

Společnost Toyota Motor Czech spol. s r.o. (TMCZ) slavnostně otevřela své nové sídlo v Praze 13.

Slavnostního otevření se zúčastnili také japonský velvyslanec v ČR Chikahito Harada, dále prezident & CEO Toyota Motor Europe Tadashi Arashima, náměstek ministra dopravy JUDr. Pavel Škvára a starosta Prahy 13 Ing. David Vodrážka.

Nový objekt se nachází na Bavorské ulici vedle dálnice směrem na Plzeň. Projektovala jej společnost Aukett s.r.o., česká odnož mezinárodní skupiny zaměstnávající více než 500 architektů a projektantů. Výstavbu nového administrativního centra TOYOTA provedla firma Swietelsky stavební, s.r.o.

„Touto investicí TMCZ vyjadřuje svůj záměr být stále významnějším hráčem na českém i slovenském automobilovém trhu.“, řekl při slavnostním otevření Tsutomu Otsubo, Prezident společnosti Toyota Motor Czech.

Nové administrativní centrum TOYOTA představuje investici téměř 300 milionů Kč. Budova je čtyřpodlažní (včetně jednoho podzemního podlaží) na ploše cca 30×50 m. Kancelářské prostory se rozkládají na ploše více než 3000 m2. Součástí nového objektu je rovněž technické školicí centrum Toyota, které se dosud nacházelo v detašovaném objektu ve východní části Prahy a multifunkční konferenční prostor.

Součástí nového objektu je rovněž parkovací plocha v suterénu pro více než 50 automobilů a skladovací prostory. Další parkovací místa se nachází na venkovní ploše. Rozlehlá zatravněná a stromy osazená plocha kolem objektu ukazuje na trvalou snahu Toyoty o zkvalitňování a ochranu životního prostředí.

Toyota se rozhodla pro výstavbu zcela nové centrály z důvodů sjednocení veškerých prodejních i poprodejních aktivit včetně finančních služeb pod jednu střechu s možností další expanze. V novém administrativním centru TOYOTA mají sídlo společnosti Toyota Motor Czech spol. s r.o., autorizovaný dovozce vozů značek TOYOTA a LEXUS do České a Slovenské republiky, a také finanční společnost Toyota Financial Services Czech s.r.o.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku

Fotogalerie: Nové sídlo společnosti Toyota Motor Czech slavnostně otevřeno

FotografieFotografieFotografieFotografie



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mercedes-Benz
Toplac s.r.o.