AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.


Mobilní technická prohlídka pro ženy

Na výstavě AUTO PRAHA 2009 (24. – 26.4.2009) v Pražském veletržním areálu PVA v Letňanech se mimo jiné přestaví také Promotým bezpečnosti silničního provozu, který připravil velmi zajímavou službu pro návštěvnice veletrhu, aktivní řidičky.

Mobilní technická prohlídka pro ženy bude součástí rozsáhlého programu zaměřeného na kreativní autoopravárenství (hala č. 7), který připravil Promotým bezpečnosti silničního provozu pro autosalon Auto Praha jako horkou novinku. Návštěvníci z řad žen -řidiček si zde mohou nechat odborně zkontrolovat technický stav vozidla a stav povinné a doporučené výbavy. Kontrolu budou provádět žáci SOŠ a SOU Hostivař pod odborným dohledem specialistů z firem Kumho, Sunoco, Spies Hecker, 3M, ÚAMK a dalších.

Na jednotlivých pracovištích budou technici kontrolovat:

  • stav pneumatik (zejména jejich tlak, stáří, stav a stupeň opotřebení)
  • stav provozních náplní – kontrola stavu chladící kapaliny (množství kapaliny a koncentraci nemrznoucí směsi), stav brzdové kapaliny a motorového oleje (množství oleje a jeho kvalitu s doporučením výměnné lhůty)
  • stav tlumičů pérování
  • nastavení světel
  • stav autobaterie (stav nabití a stav životnosti)
  • stav a umístění hasícího přístroje
  • stav lékárničky
  • správnost umístění dětské autosedačky apod.

Každá žena po absolvování technické prohlídky obdrží protokol o stavu svého vozidla a může absolvovat školu bezpečného couvání, při které bude například testována schopnost bezpečně zacouvat do garáže popř. mezi řadu stojících vozidel.

Na závěr dostane každá účastnice poukaz na 50% slevu na servisní práce, 25% slevu na nákup nových pneumatik, energetický nápoj Shock, reflexní vestu a hasící přístroj. Absolventky mobilní technické prohlídky získají mimo jiné možnost seznámit se blíže se svým automobilem, což jim může být užitečné například při popisu poruchy v případě volání na tísňovou linku asistenčních služeb.

Autor: Bc. Zuzana Bílá, ABF, a.s.

Obrázek k článku

Fotogalerie: Mobilní technická prohlídka pro ženy

FotografieFotografieFotografieFotografie
FotografieFotografieFotografieFotografie



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
BMW Group Česká republika
Standox