AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.


Největší prodejní a servisní místo v ČR otevře své brány v Praze na Proseku

Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů na českém trhu, otevře v průběhu tohoto roku na pražském Proseku největší prodejní a servisní místo v tuzemsku.

V nově rozšířeném areálu bude na celkové ploše 35 000 m2 pro zákazníky připraveno kompletní portfolio vozů Porsche, Audi, Volkswagen i Škoda, a to včetně servisního a dílenského zázemí.

„V centru naší pozornosti je především prvotřídní péče a maximální komfort zákazníka, a to jak při výběru nového vozu, tak i následné péči o něj. Snažíme se proto, aby u nás návštěvníci nalezli ucelenou nabídku na jednom místě,“ komentuje hlavní důvody výstavby za více než 300 milionů korun generální ředitel Porsche Inter Auto CZ pan Josef Roider a dodává: \\\"V tomto roce navíc, na rozdíl od jiných prodejců, očekáváme další výrazný nárůst počtu prodaných automobilů. Jen značku Porsche čeká na podzim již druhá významná premiéra tohoto roku v podobě modelu Panamera, o který je již nyní ze strany zákazníků velký zájem.“

Otevření nových prostor bude probíhat postupně. Stávající showroomy Volkswagen a Audi, který také prošel významným rozšířením a je v současné době největším prodejním místem této značky v tuzemsku, doplní v květnu autosalon Škoda. V září pak v nových větších prostorách přivítá návštěvníky showroom Porsche, který se na Prosek přestěhuje ze Smíchova.

„Otevřením rozšířeného prodejního a servisního areálu chceme uspokojit neustále rostoucí poptávku po značkách v našem zastoupení. Jen za minulý rok jsme prodali více než 1 100 automobilů a v horizontu následujících dvou letech očekáváme nárůst prodejů na více než 2 400 vozů za všechny značky,“ uvádí ředitel Porsche Praha-Prosek pan Michael Antosch a doplňuje: „Díky rozšíření můžeme také našim klientům nabídnout ještě kvalitnější služby. Nově budeme například disponovat až 130 parkovacími místy či budeme schopni uskladnit více než 8 000 pneumatik. Kromě toho u nás vznikne 60 nových pracovních míst, kde najdou uplatnění především prodejci vozů a servisní pracovníci. Celkem tak bude našim zákazníkům jen na Proseku k dispozici na 160 zaměstnanců.“

V novém areálu budou návštěvníci moci, kromě samotného nákupu a servisu vozů, využít také mnoho doplňkových služeb, jako je například prodej a výkup ojetých vozů, prodej originálních náhradních dílů a příslušenství, zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy a mnoho dalších.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.
Toplac s.r.o.