AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint


AUTOSALON KLOKOČKA uvítal 50 000. návštěvníka

Společnost AUTOSALON KLOKOČKA v minulém roce oslavila již 20. výročí působení na českém automobilovém trhu a v letošním roce zaznamenala další významnou událost. Tou je přivítání již 50 000. zákazníka!

Během svého působení se společnost zařadila mezi nejvýznamnější a největší autorizované prodejce vozů značek Volkswagen, Škoda a SEAT v České republice a nyní se připravuje na zahájení prodeje další koncernové značky Audi.

V současné době nabízí Autosalon Klokočka prodej nových vozů i autorizovaný servis výše uvedených značek ve dvou pobočkách – v Praze 5 na Barrandově a v Praze 6 Řepích.

Kromě těchto aktivit se zabývá i prodejem ojetých vozů, jak osobních, tak užitkových s nabídkou více než 300 prověřených vo­zů.

Autosalon Klokočka své služby zákazníkům neustále zlepšuje, a to nejen díky špičkovému zařízení servisů, ale také díky individuálnímu přístupu personálu při prodeji nových i ojetých vozů a v servisních službách.

Také díky tomu se Autosalon Klokočka Centrum se zařadil mezi držitele prestižního ocenění Zlatá jehlice, kterým koncern Volkswagen každoročně vyznamenává své nejlepší dealery.

Na obrázku vizualizace budoucího autosalonu Audi

Autor: Petra Soukupová, Autosalon Klokočka

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Standox
BMW Group Česká republika
Toplac s.r.o.
BOSCH
Auto Fit, spol. s r.o.