AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


Hyundai má nového fleetového managera

Od počátku letošního roku má Hyundai Motor Czech, oficiální distributor vozů a příslušenství značky Hyundai, nového fleetového managera. Stal se jím Radomír Němeček (*1979), který vystřídal na této pozici Lukáše Malíka.

  • Radomír Němeček vystřídal Lukáše Malíka
  • Hyundai nastavil novou aktivní politiku v oblasti fleetových prodejů

S příchodem Radomíra Němečka na pozici fleetového managera zahájila společnost Hyundai Motor Czech novou aktivní politiku v oblasti fleetových prodejů. Radomír Němeček má bohaté pracovní zkušenosti z oblasti nejen automobilového průmyslu , ale i bankovnictví (ABN AMRO) a zejména z LeasePlanu, společnosti zajišťující operativní leasing a správu vozových parků firemních vozidel.

„Nejvíce bychom se chtěli orientovat na prodej automobilů i30 a i30cw (kombi), které se vyrábí v moravsko-slezských Nošovicích, tedy na vozy domácí produkce. Jejich prodej, mimo jiné, podpoří domácí ekonomiku. Aktivně budeme rovněž pracovat s dalšími typy vozidel jako jsou například vozy kategorie SUV Tucson, Santa Fe a novinkou ix55, tedy vozy vhodnými pro společnosti, které potřebují i vozy do terénu.“ říká nový fleetový manager Radomír Němeček a dále dodává „Naší největší devizou je nová 5ti letá záruka u modelů i10, i20 a i30 a i30cw. Tím mohou firmy očekávat celkové snížení nákladů na provoz vozového parku.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Scania Czech Republic s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika
auto MOTOL BENI a. s.
Interaction s.r.o.