AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


Nový country manager Nissanu pro ČR a SR

Do funkce Country Managera pro Českou republiku a Slovensko byl od 1. ledna 2009 jmenován Dominik Slusarczyk. Na této pozici bude zodpovědný za řízení a koordinaci prodejních i poprodejních aktivit společnosti Nissan na českém a slovenském trhu.

Dominik Slusarczyk (36) vystudoval odbor Management a Marketing na soukromé vysoké škole ve Varšavě. Má dlouholeté zkušenosti z automobilové branže, kde se pohybuje již od roku 1995.

Od roku 2004 pracoval u nezávislých dovozců značek Daewoo a Nissan. V roce 2006 nastoupil do varšavské pobočky společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe na pozici Sales Performance Manager pro Polsko. Později přešel jako Sales Manager NSCEE do centrály společnosti Nissan v Budapešti.

Zkušenosti však má nejen s prodejními aktivitami, ale i s poprodejními službami, supervizí dealerské sítě či obchodními operacemi.

„Pozice Country Managera pro český a slovenský trh je pro mě za současných náročných podmínek na automobilovém trhu velkou výzvou. Mým prvním úkolem v nové funkci byla realizace výprodejové akce s 30procentními slevami. Na základě dosavadních výsledků mohu s potěšením konstatovat, že byla velmi úspěšná. Věřím, že se mi podaří navázat na tento úspěch a budu mít možnost zúročit své dlouholeté zkušenosti z automobilové branže,“ uvedl Dominik Slusarczyk.

Dominik Slusarczyk nahradil ve funkci Petra Oušku.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Siems & Klein