AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Auto Fit, spol. s r.o.


Nový marketingový manager importéra Mitsubishi Motors

Praha, 16.1. 2009 – Začátkem ledna letošního roku posílil tým společnosti M Motors CZ s.r.o., importéra značky Mitsubishi Motors, pan Josef Dušek (32), který nastoupil na pozici marketingového managera a nahradil tak Zorana Stehlíka.

U M Motors CZ bude mít pan Dušek na starost zejména rozvoj programů pro zvyšování loajality zákazníků, správu webové prezentace, marketingové analýzy a rozvoj BTL aktivit a speciálních BTL projektů.

V této oblasti má Dušek bohaté zkušenosti ze svého předchozího působení u společnosti Fiat Auto, kam nastoupil v roce 2003 jako marketingový analytik po tříletém působení u společnosti Opinion Window, kde pracoval jako project manager v oblasti výzkumu trhu.

Martin Krob, general manager společnosti M Motors CZ s.r.o. k jeho nástupu uvedl: „M Motors je relativně malá společnost, a proto jsou zde na každého zaměstnance kladeny vyšší nároky než jinde. A právě proto jsme si vybrali Josefa, jako profesionála v tomto oboru a věříme, že bude pro naši společnost přínosem.“

CV ve zkratce: Josef Dušek (32) VŠE Praha, mezinárodní obchod roční mezinárodní studijní program se zaměřením na evropskou integraci záliby: automobily, cestování, létání, fotografie, sport

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Standox
Siems & Klein
Mitsubishi Motors Česká republika