AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
BusPoint


Renault Thalia: premiéra nové generace v Moskvě

Renault Thalia patří po mnoho let na českém trhu k velmi oblíbeným typům. Renault pro své zákazníky připravil druhou generaci tohoto kompaktního sedanu se stupňovitou zádí, která bude představena 26. srpna na autosalonu v Moskvě.

Renault Thalia – na mnoha trzích se můžete setkat také s označením Renault Symbol – přichází ve své druhé generaci opět jako tříprostorový sedan, ovšem s moderním a líbivějším designem karoserie, která dosahuje délky 4,26 m a výšky 1,43 m. Zatímco výška se v porovnání s předchůdcem téměř nezměnila, je novinka o 70 mm delší. Bližší podrobnosti si výrobce nechává až na den světové premiéry na moskevském autosalonu. Ve své tiskové zprávě pouze sdělil, že v zádi se bude opět ukrývat objemný zavazadlový prostor (dosud aktuální Thalia má objem 510 l) a nabídka motorů bude zahrnovat nejnovější generaci výkonných a současně úsporných zážehových a vznětových motorů této francouzské značky. Podvozek pochází údajně z Clia II a je vyladěn se zvláštním zřetelem na komfort. Klíčovými trhy budou střední a východní Evropa, Rusko, Turecko a země Maghrebu. V České republice bude nová Thalia uvedena na trh v říjnu 2008.

Současná generace Renaultu Thalia se nyní prodává na českém trhu s atraktivní slevou ve výši 50 000 Kč, takže akční ceník začíná na částce 199 900 Kč a při využití značkového financování od Renault Finance se od této akční ceny odečítá dalších 50 000 Kč. V nabídce jsou dva stupně výbavy Authentique a LS Alize (s klimatizací a autorádiem v ceně) a tři motory 1.2 16V/55 kW (75 k), 1.4 16V/72 kW (98 k) a 1.5 dCi/47 kW (64 k). Akční cena nejdražšího modelu je 275 900 Kč.

Pokud hledáte zaměstnání, portál AUTOJOB nabízí volná místa: lakýrník, elektrikář, karosář, automechanik, přejímací servisní technik, prodejce nových vozů…

\Detaily k aktuálním volným pozicím značky Renault v Praze\

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Scania Czech Republic s.r.o.
BOSCH
Mitsubishi Motors Česká republika
BMW Group Česká republika