AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
BusPoint

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > „Cuore sportivo“ v plné kráse

„Cuore sportivo“ v plné kráse

V sobotu 2. srpna nastal velký den pro všechny, kteří mají mladou duši a v těle jim bije „cuore sportivo“. Český klub Alfa Romeo zorganizoval pro fanoušky těchto stylových vozů již čtvrtý celorepublikový sraz. Účast téměř stovky burácejících motorů potvrd

V časném dopoledni se nablýskané vozy v Letňanech ukázkově seřadily do kolony a vyrazily na spanilou jízdu. Po triumfálním přejezdu kolem Václavského náměstí, kde honosná přehlídka doslova zastavila život, vozy svižným tempem zamířily do Plzně. Kromě zástupů nedočkavých milovníků stylové dravosti v podání Alfa Romeo tam již na účastníky čekal bohatý program.

Populární volba Miss Tour či vyhodnocení nejstaršího a nejmladšího Alfisty představovaly příjemné zpestření odpoledne. Na volbu nejkrásnějšího účastnického vozu letošního ročníku každý čekal s velkým napětím: jak mezi tolika krásnými auty zvolit to nejhezčí? Nelehký úkol nakonec vyřešila porota a vítězem vyhlásila Alfu Romeo 155, 2.0 TS. Účastníci si v průběhu dne mohli poslechnout zajímavosti z historie značky Alfa Romeo, odpočinout si u promítání, připojit se k návštěvě muzea nebo se pobavit u tomboly a vyhrát lákavé ceny. Alfisté a Alfistky ocenili možnost diagnostiky elektroniky na svých miláčcích a adrenalin si vyzkoušeli při nedělním výletu na motokárovou dráhu. Avšak všichni – zasloužení Alfisté i „pěšáci“ – si užívali zejména možnosti pohovořit si o lásce jménem Alfa Romeo s lidmi z celé republiky i ze zahraničí.

Letošní ročník se vydařil nad očekávání, přestože účastníky trochu zlobilo počasí. To je však jen dokladem, že milovníci vozů Alfa Romeo mají srdce na pravém místě, a tam že bije ve sportovním rytmu. Již dnes je jasné, že mnohé z návštěvníků za rok mezi sebou uvítáme jako nové Alfisty a Alfistky – třeba už s novým modelem MiTo, který se v ČR začne prodávat v září.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox
Iveco Czech Republic, a.s.
BMW Group Česká republika