AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.


Nový marketingový manager Nissanu pro ČR a SR

Za marketingové aktivity společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe na českém a slovenském trhu bude nově zodpovídat Jiří Picek, který od 1. srpna 2008 zastává funkci Marketing Field Manager.

Jiří Picek (37) vystudoval strojní fakultu Technické Univerzity v Liberci. Po ukončení studia nastoupil do oddělení nákupu společnosti Škoda Auto, a.s. a s automobilovým průmyslem souvisely i jeho další profesní aktivity. Působil ve společnostech Fiat ČR a Ford Motor Company, v obou na pozici Zone Managera, kde byl zodpovědný za prodejní výsledky části dealerské sítě. Mezitím v letech 2001 – 2004 zastával rovněž funkci Sales managera ve společnosti Carborundum Electrite. Od roku 2006 pracuje ve společnosti Nissan SCEE – nejprve jako Sales Performance Manager se zodpovědností za prodej na Slovensku a poté ve funkci manažera kvality prodejních a servisních služeb .

„Svoji novou pozici vnímám jako příležitost zúročit své dosavadní zkušenosti a přispět tak k posílení pozice značky na českém i slovenském trhu,“ uvedl Picek.

Ve své nové funkci bude J. Picek zodpovídat za rozvoj marketingových aktivit na lokální úrovni a rovněž za koordinaci činnosti importéra a dealerské sítě.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Toplac s.r.o.
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Standox