AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.


Největší Volvo dealer v ČR - Auto Hase

Nový autosalon a servis společnosti Volvo Auto Hase v Ořechu poskytuje majitelům vozů Volvo všechny služby na jediném velmi reprezentativním místě. Je to v současnosti největší soukromý dealer Volvo jak v prodejích, tak i nabídkou služeb.

Volvo miluje prostor

Zastavěná část areálu činí více než 2100 m², dalších nejméně 8000 m² připadá na volné, zejména parkovací a zatravněné plochy. V prostorné budově, jejíž délka činí 100 m, patří čelní místo o rozloze úctyhodných 600 m² salonu nových automobilů. Dále budova mimo jiné ukrývá bohatě dimenzované servisní a administrativní zázemí se sociálním vybavením a jídelnou, kde se budou podávat jak teplá, tak studená jídla.

V prostorné mechanické dílně je k dispozici 16 zvedáků, z toho 2 pro lehká užitková vozidla. Z dalšího vybavení to je zejména brzdová stolice a zkoušečka tlumičů, kde počítač vyhodnotí stav vozidla při přípravě na STK a vytiskne písemný protokol. Každé pracoviště má samostatné odsávání plynů, přípojku na stlačený vzduch i elektřinu. Hned v sousedství je elektrodílna, kde se provádí kromě oprav elektroinstalace také diagnostika. K servisu přiléhá dvoupatrový sklad náhradních dílů, který je největší ze všech dealerů Volvo v Česku. Hned vedle se skladují oleje se zařízením na automatické dávkování, stejně jako brzdové a chladicí kapaliny. Hlavní část karosářské dílny tvoří nejmodernější laserová rovnací stolice. Dále je k dispozici jak ruční, tak automatické mytí vozů. Pro příjem vozidel do servisu je určena samostatná místnost se dvěma zvedáky.

Pro zákazníky jedinečný servis

Čekání na rychlou opravu si může klient zpříjemnit v zákaznickém koutku, který je mimo jiné vybaven televizí a přípojkou na internet. Je pamatováno také na děti, které zde mají také svůj koutek. Na zájemce o vozy Volvo z druhé ruky čeká také dobře zásobený autobazar, kde je na ploše 700 m² vystaveno několik desítek automobilů. Zákazníci, kteří nevyužijí služby pick-up, kdy je jejich vůz podle požadavku vyzvednut a po servisu zase přivezen na požadovanou adresu, nebo si nepůjčí některý z náhradních vozů, budou podle potřeby odvezeni na metro či z metra.

Nové místo – nové příležitosti

S novým prostorem zcela přirozeně vzniká potřeba nových zaměstnanců. Podmínky, které jsou pro nové zaměstnance připraveny, v žádném případě nepokulhávají za kvalitou služeb pro zákazníky. V současné době společnost AUTO HASE nabízí trvalý pracovní poměr pro skladníka, automechanika, prodejce pro diplomatický prodej a pro šikovnou asistentku. V zcela odhlučněném prostoru pro diagnostiku vozidel je volné místo pro nadprůměrného diagnostika zvládajícího špičkovou techniku.

\\\Detaily k volným pozicím ve společnosti\\\

Autor: Milan Švejnoha

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.