AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.


Pozvánka na Tuningfest 2008 v Hradci Králové

Od 20. do 21. června 2008 bude na letišti v Hradci Králové probíhat Tuningfest 2008, kam jsou srdečně zváni všichni vyznavači tuningu. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program.

Pro milovníky rychlých kol, zvukově i výkonově naladěných motorů, vyšperkovaných interiérů, zkrátka podle vkusu svého majitele upravených automobilů, je určena akce Tuningfest 2008, která volně navazuje na známé Tuning Party. Společnost Festival Park všechny zve ve dnech 20. a 21. června 2008 na letiště v Hradci Králové, kde bude pro návštěvníky připravený bohatý program, v němž nebudou chybět adrenalinová show, pyrotechnické exhibice a kaskadérská show. Kromě vystavených aut tak budou mít návštěvníci možnost obdivovat kaskadérské kousky Petra Manďáka a Pavla Vika, řádění Holanďana Michela Kooije na čtyřkolce s plameny šlehajícími z výfuků a v neposlední řadě divokou jízdu Double stunt teamu, který bude předvádět bouračky s auty. Své triky ukáže i mnohonásobný mistr ČR v trialu Pavel Balaš a vícenásobný mistr ČR v bmx Kamil Feifer se svým Monkey Camp teamem. Jako na každém tuningovém srazu nebude ani na Tuningfestu chybět sprint a gumování. Tentokrát ovšem nepůjde o žádnou plánovanou exhibici, prostor budou mít samotní řidiči. Kterýkoliv odvážlivec tak může vjet do ringu, dát zabrat pneumatikám, otestovat své dovednosti, či předvést ostatním, co dokáže.

Kromě toho je připraven i bohatý doprovodný program. Už od pátku bude k dispozici motokárová trať, lezecká stěna, půjčovna minibiků a další sportovní atrakce, jako je paintball či vodní fotbal. V sobotu by si nikdo neměl nechat ujít bikini carwash, kdy se dvě šikovné slečny budou láskyplně věnovat očistě jim svěřených automobilů. Za shlédnutí bude určitě stát i sraz starých a nových amerických vozů. Před večerním hudebním programem, který bude probíhat na dvou pódiích, mohou všichni načerpat síly u promítání filmů nebo ve festivalové hospodě, kde se bude nejen točit pivo, ale i péct pravá italská pizza. Samozřejmě se budou podávat také klasické české „hotovky“. Veškeré potřebné informace nejen o programu, ale také o provozu areálu, sprintu či gumování, fotogalerii, rozhovory a hlavně soutěže o volné vstupenky, energy drink Semtex a oblečení značky Represent naleznete na nových internetových stránkách www.tuningfes­t.cz.

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BMW Group Česká republika
Iveco Czech Republic, a.s.
auto MOTOL BENI a. s.
Standox
Siems & Klein