AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
Interaction s.r.o.
Mercedes-Benz

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > AUTO PRAHA LETŇANY

AUTO PRAHA LETŇANY

Autosalon je příležitostí k presentaci novinek i modelů již známých. Pražský autosalon si svoji tradici teprve buduje, a tak je zatím spíše místem pro presentaci dealerů a jejich aktuální nabídky.

Uvažujete-li o tom, jak strávit víkend, a nebojíte se rušného prostředí, letáků v rukách hostesek a vůně přepáleného oleje, pak je cesta na autosalon v Letňanech pro vás otevřena.

Nového toho mnoho neuvidíte, ale můžete si na jednom místě vyzkoušet komfort nadstandardní výbavy mnohých vozů ze současné nabídky. Originalitu vám oproti tomu nabídnou více než dvě desítky vozů s označením tuning.

Z šedi modelů vystupuje nový Superb, který presentuje se vší pompou společnost Auto Elso, autorizovaný dealer z Letňan. Pokud vás oslovují vozy bez střechy, pak můžeme doporučit i Opel GT od renomované značky Auto Staiger.

Doprovodný program v přilehlém pavilonu je určen pro ženy, a řeší tak kromě malého zájmu vystavovatelů i otázku již téměř klasickou. Kam s ní? Myšleno tedy s partnerkou, která motorům, oleji a lesku vozů neholduje.

Jaký dojem si z výstavy odnesete, bude záviset na vašem očekávání, a tak vstupné 200,– Kč na osobu nemusí být vždy zmařenou investicí. Bez čeho ale zřejmě neodejdete, je sada letáků a časopisů, které zdarma nabízejí spoře oděné hostesky.

Snad se časem dočkáme toho, že i Praha bude mít důstojný autosalon mezinárodní pověsti, tak jako tomu bylo již v počátcích automobilismu v Čechách. Do té doby se bude zřejmě jednat spíše o nabídku vhodnou pro město krajského formátu.

Autor: redakce Autojob

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.