AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Interaction s.r.o.


Škoda Auto: nová akce „Jděte za štěstím“

Základní princip akce „Jděte za štěstím“ spočívá v tom, že složíte padesát tisíc korun, měsíčně budete platit jen 3 500 Kč včetně pojištění a můžete jezdit novou Fabií! Možné jsou ale i jiné varianty.

Akce „Jděte za štěstím“ navazuje na úspěšnou nabídku „Teď na to máte“ z roku 2003. Partneři ŠkoFIN, Škoda Auto a Česká pojišťovna se rozhodli nabízet novou Fabii s měsíční splátkou 3 500 Kč, smlouvou na 5 let a zůstatkovou hodnotou 50 000 Kč, včetně havarijního pojištění a povinného ručení. Další variantou je splátka předem. To znamená, že buď zaplatíte 50 000 Kč, nebo nabídnete stávající vůz protiúčtem. Zákazník tak bude mít za stejnou měsíční splátku zcela nový, bezpečnější a prostornější vůz. Ten má v základní výbavě ABS, posilovač řízení a čelní i boční airbagy pro řidiče a spolujezdce. Velmi zajímavou výhodou je také opětovné získání dvouleté záruky na celý vůz, kterou lze za příplatek prodloužit až na čtyři roky.

V akci „Teď na to máte“ si pořídilo nový vůz více než 9 000 klientů, kterým tento rok smlouva skončí. Právě pro ně je to úžasná možnost vyměnit staré auto za nové při zachování stávajících podmínek splácení. Akce se vztahuje i na model Škoda Roomster, kde měsíční splátka činí 4 990 Kč při složení akontace 75 000 Kč. Vlastní-li klient nějaký jiný ojetý automobil, může ho po dohodě s prodejcem nabídnout na protiúčet. Více informací naleznete u autorizovaných prodejců značky Škoda Auto.

Autor: Michaela Maierová

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Toplac s.r.o.
BMW Group Česká republika
Standox
auto MOTOL BENI a. s.