AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
ContiTrade Services s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.


Autojob.cz byl v Mimoni pořádně vidět

Na severu Čech se o víkendu konal jeden z největších tuningových srazů, Mimoňské války, tentokráte již s pořadovým číslem dvanáct. U toho jsme samozřejmě nemohli chybět.

Překrásné slunečné počasí jakoby si pořadatelé zaplatili, vzpomínky na deštivý Hradec Králové (kde se na konci června konala Matador Tuning Party) totiž stále ještě nevyschli. Sobota se ale nesla v duchu hesla Až naprší a uschne, což znamenalo ideální podmínky pro řádění přibližně 7.000 aut a 40.000 lidí. Bohužel, atmosféru poněkud kazil fakt, že v pátek osmnáctiletý mladík v podnapilém stavu srazil devětačtyřice­tiletého muže. Ten poté zemřel na následky zranění v českolipské nemocnici, šokovaný dav pro změnu na místě „zlynčoval“ vůz viníka a několikráte ho obrátil na střechu. Teprve až poté se ho podařilo policii zabavit.

Většina účastníků ale dorazila na bývalé ruské vojenské letiště v blízkosti Mimoně až v sobotu a o tragické události ani neměla ponětí. Prostor tak dostaly závody ve sprintu, v driftu, gumování, soutěže o nejlepší audio aparaturu či o nejkrásnější vůz vůbec. Podrobnou reportáž vám přineseme již velmi brzy, a to včetně bohaté fotogalerie. S obrovským pick-upem Ford Ranger jsme se totiž dostali naprosto všude.

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mercedes-Benz
Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Standox