AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.


Nový Golf usedá do startovních bloků

První skici naznačují design osmé generace bestselleru.

Může-li být nějaký automobil považován za bestseller, pak je to Golf. V průběhu generací nepřetržitě zdokonalovaný model se stal legendou na celém světě. Za dva týdny, 24. října, představí značka Volkswagen ve světové premiéře ve Wolfsburgu osmou generaci, která bude ještě digitálnější a síťově propojenější než dosud, s mnoha inovacemi a výrazným designem.

Silné stránky, díky nimž se Golf stal globálním bestsellerem, byly v novém modelu posunuty na ještě vyšší úroveň. Kromě nových hospodárných motorů zvýší agilitu zdokonalená konstrukce podvozku. Nový Golf navíc přináší nové impulzy v oblastech digitalizovaného a síťově propojeného interiéru, asistované jízdy a internetových funkcí a služeb.

Vnější design je ještě dynamičtější než dosud. Nový model je přesto z každé perspektivy jednoznačně rozpoznatelný jako Golf. V interiéru je vzhled nového kompaktního modelu charakterizován svěžími barvami a tkaninami ve spojení s novou digitální přístrojovou deskou. Nejnovější generace modelu Golf bude uvedena na trh v prosinci.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




BOSCH
BMW Group Česká republika
Mitsubishi Motors Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Interaction s.r.o.