AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
ContiTrade Services s.r.o.


CarGarantie poskytuje záruku pro Ford Motor Company

Společnosti Ford Motor Company Czech Republic a specialista na pojištění záruky, CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie), potvrdily svou budoucí spolupráci prostřednictvím rámcové smlouvy.

Společnosti Ford Motor Company Czech Republic a CarGarantie navázaly spolupráci

Praha, 20. února 2008. Ford Motor Company a CarGarantie se rozhodly rozšířit své existující partnerství v Německu a v mnoha dalších evropských zemích (Rakousko, Švýcarsko, Nizozemsko, Belgie a Lucembursko) o Českou republiku. Ford tedy doporučuje CarGarantie jako svého oficiálního partnera pro záruku na ojeté vozy u prodejců Ford v České republice.

Rozsáhlá ochrana díky 12 nebo 24 měsíční záruce na díly Zákazníci kupující ojeté vozy značky Ford a ojeté vozy jiných výrobců jsou nyní rozsáhle chráněni proti neočekávaným nákladům na opravu, a to díky 12-ti nebo 24-měsíční záruce na ojeté vozy od CarGarantie, která se vztahuje na všechny hlavní díly.

Pro prodejce je důležité, aby se mohli soustředit na svou klíčovou dovednost – na prodej vozů. CarGarantie nabízí komplexní služby, které také pokrývají další aspekty pojištění a zahrnují širokou škálu služeb. Účinná záruka a systém proplácení škod jsou stejně důležité jako rozsáhlá odborná podpora. Na Ford nezapůsobila pouze komplexnost záruky poskytované CarGarantie, ale také profesionální služby nabízené nad rámec vlastní záruky. Milan Vepřek, ředitel Organizační složky pro Českou republiku, je spoluprácí velmi potěšen: „Náš program nezapůsobil pouze díky rozsahu záruk, které nabízíme, ale zejména souvisejícími službami, které poskytujeme – jako je například bezproblémové uplatnění nároků na náhradu škod a rychlé proplacení. To je velice důležité hledisko pro jakéhokoliv prodejce vozů pro udržení věrnosti zákazníků a my budeme naše služby rozvíjet tak, abychom v budoucnu nabízeli ještě více. Není totiž problém dodat počáteční záruku. To, co ale skutečně působí na spokojenost zákazníka, je následný profesionální přístup, zejména v případě zpracování následujících nároků ze záruky."

Milan Sysel, ředitel služeb pro zákazníky společnosti Ford Motor Company Czech Republic, k tomu dodává: „Naši prodejci Ford nejsou pouze adresou, na které si lze koupit nové vozy značky Ford, ale jsou také schopni poskytnout profesionální služby a opravy ojetých vozů Ford i dalších značek. Program FordProtect A1 sestavený ve spolupráci s CarGarantie nabízí spolehlivé služby a klid pro všechny zákazníky prodejců Ford v České republice."

Společnost CarGarantie, se sídlem ve Freiburgu im Breisgau, byla první společností v Evropě, která představila záruku na ojeté vozy v roce 1971. CarGarantie dále během následujících let rozšiřovala sortiment svých produktů a dnes nabízí kvalitní komplexní záruku pro prodejce a programy pro udržení věrnosti zákazníků jak pro nové, tak pro ojeté vozy.

CarGarantie je nyní mezinárodní společností s pobočkami ve 12 zemích. V roce 1993 byla otevřena švýcarská pobočka, následně rakouská v roce 1997. V roce 2001 společnost rozšířila svou působnost na trhy v Nizozemsku, v Itálii a v České republice. Lucembursko a Belgie následovaly v roce 2002, Francie v roce 2003, Maďarsko v roce 2004 a od roku 2006 a 2007 má CarGarantie také své zastoupení na Slovensku a ve Španělsku. Od roku 2006 má společnost CarGarantie v České republice svou vlastní pobočku.

Kontakt: CG Car-Garantie Versicherungs-AG Vedoucí marketingu a Public Relations Ina Berger Gündlinger Straße 12 D-79111 Freiburg Telefon: +49 761 –4548–350 Telefax: +49 761 –4548–359 Email: ina.berger@car­garantie.com Marketing a Public Relations Nathalie Flury Telefon: +49 761 –4548–357 Telefax: +49 761 –4548–359 Email: nathalie.flury­@cargarantie.com

Autor: redakce Autojob

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




auto MOTOL BENI a. s.
BOSCH
Siems & Klein
Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika