AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
Mercedes-Benz

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Nissan GT-R: Česká cena stanovena

Nissan GT-R: Česká cena stanovena

Největší technologický skvost moderní doby již dostal cenovku pro český trh. Objednat si ho můžete již nyní, smutnou zprávou ale je, že se k vám dostane až v příštím roce.

Pozor, pozor, všichni si okamžitě přepočítejte svůj plat, začněte uvažovat nad možností úvěru, zkuste zaprodat maminku, babičku nebo manželku, Nissan totiž konečně zveřejnil cenu nového GT-R pro evropské a americké trhy, tedy i ten český. Nástupce legendárního Skylinu GT-R se totiž prozatím prodává jen v Japonsku, kde vás vyjde přibližně na necelých 1,3 milionu korun. Evropské ceny jsou tradičně v porovnání s Japonskem a USA na mnohem vyšší úrovni, a tak si zákazníci v ČR budou muset připravit minimálně 2,1 milionu Kč. Lépe vybavená verze Premium vás pak přijde na 2.194.000 Kč.

Tento šestiválcový skvost s pohonem všech kol si lze předběžně objednávat od začátku dubna, ale první vozy budou zákazníkům dodány až v březnu 2009. Nissan totiž musí do té doby vybudovat síť showroomů se speciálně zaškoleným personálem. Rozhodně se vyvarujte individuálního dovozu před tímto datem, Nissan totiž hrozí všem černým dovozcům žalobami za újmu na image. Vstup GT-R do automobilového světa by se totiž dal přirovnat k přistání lidstva na Měsíci. I když zřejmě nikdo nebude souhlasit s tím, že tohle auto by bylo jen malým krůčkem pro Nissan. Jako velký skok pro automobilový průmysl ale bude vnímán kýmkoliv.

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Mitsubishi Motors Česká republika
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.