AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
Mercedes-Benz
Scania Czech Republic s.r.o.


Značka Peugeot Outillage uvádí produktovou řadu EnergyHub

Značka Peugeot Outillage uvádí novou řadu nářadí, kterou tvoří příklepová vrtačka, vrtací kladivo, okružní pila, nožová pila, vibrační bruska, úhlová bruska, odstraňovač nátěrů a multifunkční nástroj.

Pod designem nových produktů je podepsáno studio Peugeot Design Lab. Tyto ruční elektrické nástroje doplňují nabídku akumulátorových nástrojů, jejichž prvním zástupcem byly vrtačky EnergyDrill. Peugeot Outillage doprovází jejich uvedení na trh novým logem, novým podpisem značky a novými webovými stránkami. Kompletní řada nástrojů EnergyHub je již nyní k dispozici v největších hobby marketech, ve specializovaných internetových obchodech a v internetovém butiku Peugeot.

Kompletní sada nářadí

Nové akumulátorové nástroje Peugeot EnergyHub jsou kompatibilní s akumulátory 2, 4 nebo 5 Ah. Některé z nich jsou vybaveny robustním bezkartáčovým elektromotorem s delší životností. Každý nástroj je dodáván s ochrannou sadou zahrnující bezpečnostní brýle, masku proti prachu a špunty do uší.

Příklepová vrtačka EnergyDrill-18VPBL2 provrtá dřevo, PVC, kov a beton. Bezkartáčový elektromotor má vyšší točivý moment až 85 Nm. Vrtačka se dodává s přídavnou antivibrační rukojetí, dvěma lithium-iontovými akumulátory 2,0 a 5,0 Ah a kufříkem.

Vrtací kladivo EnergyPunch-18VBL dokáže provrtat nejodolnější materiály a beton. V nabídce je funkce vrtání, děrování a rytí. Kladivo je vybaveno bezkartáčovým elektromotorem o síle úderu 2,2 J a osvětlením LED. Dodává se s přídavnou antivibrační rukojetí.

Vykružovací pila EnergySaw-J18V řeže do oblouku nebo rovně. Do pily se bez nutností dalšího nástroje upevňuje list typu T, U nebo L. Pečlivé kutily nadchne osvětlení LED, ergonomická rukojeť a naklápěcí stůl z hliníkové slitiny. Pila je dodávána se třemi speciálními listy pro řezání dřeva.

Kotoučová pila EnergySaw-C18VBL umožní přesně a rovně řezat prkna a desky. Je vybavena bezkartáčovým elektromotorem, laserem pro přesné řezání a ergonomickou rukojetí. Dodává se s kotoučem 165 mm a 40 zuby pro precizní řez.

Vibrační bruska EnergySand-18V slouží k broušení dřeva a kovu, lze ji uchopit zepředu nebo shora. Ovládání regulace rychlosti a tlačítka ON/OFF pro praváky i leváky. Dodává se s šesti brusnými papíry.

Úhlová bruska EnergyGrind-18VBL se používá k broušení kovových dílů nebo jakéhokoli jiného povrchu pomocí vhodného příslušenství. Je vybavena bezkartáčovým elektromotorem, přídavnou antivibrační rukojetí a rychloupínacím krytem kotouče.

Odstraňovač nátěrů EnergyBrush-18VBL slouží k odstranění nátěru, obroušení a dobroušení dřeva, kovu a dalších materiálů. Je vybaven bezkartáčovým elektromotorem a přídavnou antivibrační rukojetí. Je dodáván s mosazným ocelovým kartáčem.

Multifunkční nástroj EnergyTool-18V, který umožňuje řezání, vrtání a broušení jakýchkoliv ploch. Je vybaven přídavnou antivibrační rukojetí. Dodává se s příslušenstvím: brusným kotoučem, brusnými papíry, kruhovými a rovnými listy pro dřevo.

Nástroje Peugeot: propracovaný design a kvalita, nová identita značky

Designéři studia Peugeot Design Lab zmodernizovali vizuální identitu nástrojů Peugeot. Jejich nový styl, který odstartovaly vrtačky/šroubováky Energy Drill, je inspirován dvoubarevným provedením „Coupe-Franche“ (ostrý řez), jež se používá u vozů Peugeot SUV 3008 a 308 GTi. Jejich elegantní styl zdůrazňuje jejich robustnost a kompaktnost přispívá ke kvalitnímu vzhledu. Ergonomický design nabízí optimální ovladatelnost a optimální uživatelský komfort, většina modelů je vybavena rukojetí z dvojího materiálu.

Společnost Peugeot Outillage v souvislosti s touto novou řadou přepracovala své webové stránky, které také změnily název a logo. To je nyní spojeno s novým sdělením určeným všem kutilům, kteří hledají kvalitu, styl a důmyslnost: „Peugeot – Kreativní energie“. Kromě ochranné sady, která je dodávána s každým nástrojem, umožňuje prémiová služba „Collect & Change“, zahrnující také tříletou záruku, výměnu do tří pracovních dnů.

Peugeot Outillage posiluje díky této nové řadě svou přítomnost na rostoucím trhu s ručními elektrickými nástroji. Peugeot, výrobce listů pil již od roku 1810, se tak vrací ke kořenům. Nové nástroje, které jsou již v prodeji, byly veřejnosti představeny na hannoverském a na pařížském autosalonu v září 2018.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
BMW Group Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Siems & Klein