AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Scania Czech Republic s.r.o.
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.


Nové městské SUV značky ŠKODA se jmenuje KAMIQ

Světová premiéra nového modelu ŠKODA KAMIQ se uskuteční v březnu 2019 na autosalonu v Ženevě.

Nové SUV značky ŠKODA se jmenuje ŠKODA KAMIQ. Tento crossover je třetím SUV pro evropský trh a představuje další krok v ofenzivě SUV české automobilky. Slovo KAMIQ pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. I proto dostal nový crossover pro evropský trh stejné jméno, jaké nese SUV, které se již etablovalo v Číně.

ŠKODA KAMIQ je městský crossover, který se prezentuje jako ideální společník pro všední dny v moderním velkoměstě i mimo něj. Jméno ŠKODA KAMIQ se jako označení modelu etablovalo už v Číně a k novému crossoveru se dokonale hodí. Název současně zapadá do názvosloví modelů kategorie SUV – jména všech aktuálních SUV značky ŠKODA začínají písmenem K a končí písmenem Q.

S novým modelem ŠKODA KAMIQ činí česká automobilka další krok ve své ofenzivě SUV a rozšiřuje svou nabídku o kompaktní a lifestylově orientovaný základní model pro evropský trh. ŠKODA KAMIQ v sobě spojuje agilitu a jízdní vlastnosti kompaktního vozu s klasickými přednostmi automobilu kategorie SUV – vyšší polohu sedadel, lepší výhled z vozu, komfortnější nastupování a vystupování i větší světlou výšku. Nový model značky ŠKODA využívá modulární platformu MQB, dostal nové asistenční systémy i řadu prvků Simply Clever, které jsou pro značku stejně typické jako velkorysá nabídka prostoru.

Světovou premiéru bude mít nová ŠKODA KAMIQ od 5. do 17. března 2019 na autosalonu v Ženevě.

Nabízíme volná pracovní místa

Autoelektrikář Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Automechanik Praha

Hrubá měsíční mzda: 30 000 – 45 000 Kč
Okres: Hlavní město Praha / Praha město

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Iveco Czech Republic, a.s.
Siems & Klein
Interaction s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
BMW Group Česká republika