AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
BusPoint
Mercedes-Benz


Hrabě Drákula dostal nový služební vůz

Renault Deutschland AG dokazuje, že potenciál lidového vozu Dacia Logan ještě zdaleka nebyl vyčerpán. Speciálně upravený kousek se jmenuje „Hrabě Drákula“ a přišel na 45 tisíc eur!

Pokud se Vám zdá taková částka za lidový vůz jako přehnaná, pak vězte, že Dacia Logan „Hrabě Drákula“ je propracována do posledního detailu a nabízí výbavu, jakou nenajdete ani u Rolls-Royce. Jako příklad mohou posloužit dvě ručně zhotovené miniaturní rakve v zavazadlovém prostoru, jejichž víka lze otvírat pomocí dálkového ovládání. Místo obětí upíra leží uvnitř rakví dva špičkové zesilovače. Mezi nimi se pak nalézá náhrobní kámen valašského vojvody Vlada III. (1431–1476). Stisknutím tlačítka se odtud začne šířit „transylvánská mlha“, což by mělo ve spojení s hororovými výjevy na karoserii vozu za patřičných okolností vyděsit i ty nejotrlejší.

Zcela nový je interiér v kombinaci černé a červené. O zábavu při nočním řádění se stará špičková multimediální aparatura Alpina F#1Status 6.1 Surround (1600 W), jejíž cena je třikrát větší než cena základní Dacie Logan. Její součástí jsou dva čtyřkanálové zesilovače, desetipalcový subwoofer, šest dvoupásmových reproduktorů a pět barevných monitorů LCD.

Autor: Pavel Olivík

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Standox
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.