AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
ContiTrade Services s.r.o.
Mercedes-Benz


Bridgestone bude nabízet technologii DriveGuard RFT v hlavních produktových řadách

Bridgestone představil v 80. letech jako první výrobce pneumatiky run-flat a v současnosti pokračuje ve své průkopnické roli rozšiřováním produktové řady.

Bridgestone, největší společnost na světě pro výrobu pneumatik a gumárenských produktů , se i nadále zaměřuje na poskytování řešení reálných problémů, jimž řidiči čelí na cestách. Jízdy, přerušené poškozením pneumatiky, způsobují zpoždění, nepříjemnosti a mohou vést ke vzniku nebezpečných situací. Bridgestone hodlá s tímto problémem bojovat rozšířením nabídky své patentované a revoluční technologie DriveGuard RFT (Run-Flat Technology), která bude dostupná v hlavních produktových řadách již od listopadu 2018. Pro řidiče v každodenním provozu to znamená dramatické zvýšení bezpečnosti, komfortu a pocitu jistoty, protože s pneumatikami DriveGuard RFT mohou pokračovat v jízdě dokonce i po ztrátě tlaku.

Bridgestone již téměř 90 let poskytuje řidičům jistotu, že se do cíle své cesty dostanou s nejvyšší možnou mírou komfortu a bezpečnosti. Během této doby se Bridgestone proměnil z vedoucího výrobce pneumatik na lídra v oblasti řešení pro podporu mobility. Hlavní roli v této transformaci sehrály vyspělé technologie, jako je „Run-Flat Technology“. Bridgestone tuto technologii poprvé představil světu v 80. letech a nyní může její přednosti využívat ještě více řidičů, což je v souladu s nepřetržitým zaměřením společnosti Bridgestone na zvyšování bezpečnosti silničního provozu.

DriveGuard RFT pro řady pneumatik Turanza, Blizzak a Weather Control

Bridgestone DriveGuard RFT umožňuje řidičům zachovat si kontrolu nad vozem a bezpečně pokračovat v jízdě dokonce i při poškození pneumatiky a ztrátě tlaku, a to na vzdálenost až 80 km při rychlosti jízdy až 80 km/h. Spotřebitelé budou nyní moci využívat tyto zásadní výhody v oblasti bezpečnosti společně s vynikajícími provozními vlastnostmi, jimiž se vyznačují řady pneumatik Turanza, Blizzak a Weather Control.

Nabídka technologie run-flat v hlavních produktových řadách na trhu náhradní spotřeby je v tomto odvětví jedinečná, protože všechny ostatní značky pneumatik omezují tuto technologii pouze na pneumatiky dodávané pro prvovýbavu specifických modelů vozidel. Pneumatiky Bridgestone s technologií DriveGuard RFT lze používat pro jakýkoli vůz, vybavený systémem TPMS.

Paolo Ferrari, generální ředitel a prezident společnosti Bridgestone EMEA, k tomu říká: „Vývoj technologie run-flat je pro Bridgestone nesmírně důležitý. Byli jsme první, kdo ji před více než 30 roky nabídl spotřebitelům, a od té doby jsme v čele jejího vývoje. Nikdy nevíte, co se na silnicích stane, ale naše pneumatiky run-flat poskytují řidičům na jejich cestách pocit jistoty a zaručí jim, že dojedou bezpečně do svého cíle. To je pro řidiče zásadní. A ještě důležitější to bude v budoucnosti s autonomními automobily. Rozšířením dostupnosti této technologie a jejích výhod pro ještě více řidičů znamená, že budeme i nadále zajišťovat mobilitu všem a v jakékoli situaci.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Auto Fit, spol. s r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Standox
BOSCH
Interaction s.r.o.