AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
BusPoint
Siems & Klein
ContiTrade Services s.r.o.


Bridgestone na Pařížském autosalonu 2018

Bridgestone představí na Pařížském autosalonu nejmodernější řešení pro mobilitu, doplňující nabídku prémiových pneumatik a služeb.

Bridgestone, největší společnost na světě pro výrobu pneumatik a gumárenských produktů, se zaměřuje na poskytování řešení skutečných problémů, jimž musí čelit motoristé na cestách.

Bridgestone je průkopníkem nových produktů, technologií a digitálních řešení, jimiž reaguje na požadavky spotřebitelů a pomáhá utvářet budoucnost mobility, a to na základě rozsáhlého know-how a silného zázemí v oblasti výzkumu a vývoje pneumatik, hlubokého porozumění potřebám řidičů a využíváním příležitostí, které přinášejí makroekonomické a společenské trendy.

Bridgestone na Pařížském autosalonu poprvé uvede dvě nová řešení pro mobilitu. Tato řešení, poskytující řidičům v každodenním provozu pocit jistoty a komfort, budou podrobně představena na tiskové konferenci Bridgestone.

Ještě ekologičtější cestování automobilem

Část inovací společnosti Bridgestone se zaměřuje na ochranu životního prostředí, a to v rámci její strategie CSR s mottem „Our Way to Serve“ (Náš způsob služby) a realizace jednoho z jejích dlouhodobých cílů, jímž je snižování emisí CO2. Bridgestone přispívá k jeho dosažení vývojem produktů, které snižují spotřebu paliva a související emise oxidu uhličitého, při současné minimalizaci negativních vlivů na životní prostředí ve fázích jejich výroby a životního cyklu. Mezi příklady, které mohou objevit návštěvníci expozice Bridgestone, patří:

  • HSR – High Strength Rubber (vysokopevnostní kaučuk) – První polymer na světě, v němž dochází ke spojení kaučuku a pryskyřice na molekulární úrovni. Výsledkem je syntetický kaučuk, který je pružný, ale má pevnost a odolnost proti oděru 2,5krát vyšší než přírodní kaučuk. To umožňuje efektivnější a trvale udržitelnější používání surovin.
  • Koncepční pneumatika Air-Free pro jízdní kola – Jedinečné uspořádání jejích paprsků eliminuje potřebu huštění. Pneumatika je tak efektivně chráněna před ztrátou tlaku a vznikem problémů souvisejících s jejím poškozením. Prodlužuje se rovněž její životnost. Celá konstrukce je navíc recyklovatelná.
  • Pneumatiky Ecopia s technologií „ologic“ – Tato technologie s prestižním oceněním kombinuje velké průměry s úzkým běhounem. Výsledkem je vylepšená aerodynamika a nižší valivý odpor, což jsou faktory, které zvyšují hospodárnost a snižují emise CO2. Pneumatiky Ecopia s technologií „ologic“ budou v expozici rovněž na jednom z vozidel s pohonem na sluneční energii, které se zúčastnilo proslulého závodu Bridgestone World Solar Challenge v roce 2017.

Pneumatiky Bridgestone s prémiovou konstrukcí

Expozice značky Bridgestone na Pařížském autosalonu by nebyla kompletní bez vrcholných produktů Bridgestone:

  • Bridgestone Turanza T005 – Letní cestovní pneumatika poskytující mimořádné výkony na mokru, vynikající hospodárnost a dlouhou životnost. Těmito pneumatikami bude v expozici Bridgestone vybaveno Maserati Levante.
  • Bridgestone Weather Control A005 – Nedávno uvedená, historicky první celoroční cestovní pneumatika Bridgestone kombinuje nejlepší přilnavost na mokru ve své třídě s kompetentními výkony na sněhu a vynikající životností. Tato pneumatika poskytuje vynikající ovladatelnost a bezpečnost ve spojení s praktičností celoročního používání.
  • Bridgestone Blizzak LM001 evo – Zimní cestovní pneumatika Bridgestone, která poskytuje vynikající ovladatelnost ve všech zimních podmínkách.

Hlavní produktové řady Bridgestone budou brzy nabízeny s dodatečným prvkem, který poskytne řidičům pocit ještě větší jistoty. Veškeré informace budou zveřejněny na Pařížském autosalonu!

Konkurenceschopná produktová řada Firestone

Kromě produktové řady Bridgestone bude v Paříži přitahovat pozornost návštěvníků také značka Firestone svou dobře vybranou řadou vrcholných produktů:

  • Letní pneumatika Firestone – Pneumatika „Roadhawk“, oceněná nejlepším hodnocením A na informačním štítku EU, nabízí nejlepší adhezi na mokru a nejlepší brzdné výkony na suchém povrchu ve své třídě. A to není vše. Její odolná konstrukce navíc zaručuje dlouhou životnost s trvale vysokou úrovní provozních vlastností.
  • Celoroční pneumatika Firestone – Řidiče vozů, vybavených pneumatikami „Multiseason“, počasí nikdy nezaskočí. Tato pneumatika poskytuje vysokou úroveň provozních vlastností ve všech ročních obdobích a povětrnostních podmínkách. Je to řešení, které šetří čas i peníze.
  • Zimní pneumatika Firestone – Pneumatika „Winterhawk 3“ má specifickou konstrukci, poskytující řidiči vše potřebné pro jízdu v zimě: vyvážené provozní vlastnosti, pohotové reakce a mimořádně spolehlivou ovladatelnost, na kterou se mohou řidiči vždy spolehnout.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Siems & Klein
Auto Fit, spol. s r.o.
auto MOTOL BENI a. s.
Scania Czech Republic s.r.o.