AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Siems & Klein
BusPoint
Interaction s.r.o.

Kde se právě nacházite:  > Úvodní­ stránka  > Auto - magazín  > Ženeva 2008: Nové Volvo XC 60

Ženeva 2008: Nové Volvo XC 60

Tajit se nedá nikdy nic věčně, své o tom nejnověji ví i švédská automobilka. Na veřejnost se totiž dostaly fotografie nového modelu, kterým měl ohromit až na ženevském autosalonu.

Před rokem se objevil koncept, který každého totálně usadil, nic podobně futuristického tu ještě nebylo. Produkční verze by tak mohla být zklamáním především pro ty, kdo čekali obří prosklení střechy a vysunovací zadní dveře. Nicméně i tak si nové XC 60 ponechává obrovskou dravost, zákazníky se pokusí ukradnout zejména BMW X3 a nově přicházejícímu Audi Q5.

Jako vzpomínka na minulost je tu podvozková platforma vyvinutá pod taktovkou Fordu, která se nachází i u nového Land Roveru Freelanderu. Oba mini-kolosy přitom používají i stejný 3,2litrový šestiválcový motor, u Volva by měl dosahovat 230 koní a 320 Nm točivého momentu. Přenášet je bude buď na přední nebo na všechna kola. V prodeji se pak XC 60 objeví již v závěru tohoto roku.

Pokud hledáte zaměstnání, portál AUTOJOB nabízí volná místa: lakýrník, elektrikář, karosář, automechanik, přejímací servisní technik, prodejce nových vozů…

\Detaily k aktuálním volným pozicím značky Volvo v Praze – Ořechu\ nebo \v Praze Štěrboholích\

Autor: P2P

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Mitsubishi Motors Česká republika
BOSCH
Mercedes-Benz
Iveco Czech Republic, a.s.
Scania Czech Republic s.r.o.