AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
ContiTrade Services s.r.o.
Mercedes-Benz
Interaction s.r.o.


Dva nové výrazné odstíny Spies Hecker

Rozmanitost OEM (továrních) barev se zdá nevyčerpatelná. Každým rokem vzrůstá jejich počet. Zejména různé druhy červené – velmi oblíbené speciální odstíny v automobilovém průmyslu – vykazují neuvěřitelně bohatou intenzitu barvy.

„Oprava vozidla s takovýmto barevným vzhledem může stát lakýrníka jeho veškerý um a know-how. To je důvodem, proč Spies Hecker neustále inovuje a dodává ty správné a potřebné materiály svým zákazníkům,“ říká Dietmar Wegener, koloristický specialista Spies Hecker.

Spies Hecker jde neustále ruku v ruce s trendy v OEM a okamžitě reaguje na novinky na trhu. Tentokrát se jedná nejen o nové receptury, ale o úplně nové pigmenty sytě rudé a oranžové barvy. Míchací odstíny Ruby Red a Bright Orange jsou nově součástí produktové řady Permahyd® 280/285 a Permahyd® Hi-TEC 480. Oba produkty jsou pozoruhodné svou sytostí a vysokým leskem.

Namodralý, velmi intenzivní červený pigment je k dispozici pod kódem WT 311 Ruby Red pro Permahyd® Hi-TEC a WB 804 Ruby Red pro Permahyd® 280/285. Je součástí více než 40 míchacích receptur a je vhodný pro efektní i uni barvy, jako například Fortana Red (Volkswagen) a Red Rush (Ford).

Výrazná oranžová obsahující sytě oranžový pigment je k dispozici pod kódem WT 308 Bright Orange. Lze ji nalézt v některých OEM recepturách včetně Sakhir Orange (BMW) a Imperial Orange (Nissan). Je vhodná pro efektní i uni barvy a vyplňuje dřívější mezeru v barevném spektru červených a oranžových odstínů.

Oba produkty jsou k dispozici v 500 ml plechovkách.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
BMW Group Česká republika
Scania Czech Republic s.r.o.
Mercedes-Benz