AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
Auto Fit, spol. s r.o.
Interaction s.r.o.


Honda vyrobila již 300 milionů motocyklů

Společnost Honda Motor Co., Ltd. oznámila, že celkový počet motocyklů Honda vyrobených ve světě dosáhl v září 2014 počtu 300 miliónů kusů.

Tato pozoruhodná událost byla důvodem oslavy, jež se uskutečnila v továrně Kumamoto, která byla prvním závodem na výrobu motocyklů značky Honda v Japonsku. Třísetmiliontým motocyklem značky Honda na světě se stal model Gold Wing (40th Anniversary Edition model) pro modelový rok 2015 vyrobený v továrně Kumamoto. Milníku 300 miliónů kusů bylo dosaženo v 66. roce od zahájení výroby motocyklů Honda v roce 1949, kdy prvním vyrobeným modelem byl Dream Type-D.

Historie motocyklů Honda začala s počátkem sériové výroby v Japonsku v roce 1949. Výroba mimo území Japonska započala v roce 1963 v Belgii a od té doby značka Honda rozšiřovala své výrobní kapacity do mnoha zemí světa v souladu se svou filozofií „vyrábět výrobky blízko zákazníkům“. S odhodláním vyvíjet technologie, které by do životů lidí vnesly více pohodlí a zábavy, společnost Honda vyvíjí a nabízí výrobky, které dokážou uspokojit individuální potřeby zákazníků v mnoha různých zemích a regionech po celém světě.

Honda se v průběhu let rozrostla ve značku obdivovanou mnoha lidmi po celém světě a dnes vyrábí motocykly ve 33 závodech ve 22 zemích, odkud přináší radost svým zákazníkům. Honda hodlá i nadále nabízet výrobky, které budou naplňovat potřeby jejích zákazníků po celém světě.

Takanobu Ito, prezident a generální ředitel společnosti Honda Motor Co. Ltd., k tomu uvedl: „Díky podpoře našich zákazníků a všech pracovníků podílejících se na vývoji, výrobě a prodeji, se společnosti Honda podařilo dosáhnout milníku 300 miliónů vyrobených motocyklů. I nadále hodláme přinášet výrobky, které potěší naše zákazníky v každé zemi a každém regionu na světě.“

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika
Toplac s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika