AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Mercedes-Benz
BusPoint
ContiTrade Services s.r.o.


Honda představuje první snímky svého nového malého SUV pro Evropu

Na Pařížském autosalonu bude představen evropský prototyp modelu HR-V. Kombinace karoserie typu kupé s univerzálností a stabilitou SUV.

Ještě před světovou premiérou, která se uskuteční příští měsíc na Pařížském autosalonu 2014, zveřejnila společnost Honda první snímky zcela nové evropské verze svého malého SUV. HR-V je novým příspěvkem společnosti Honda do rychle rostoucího segmentu malých SUV v Evropě.

Ojedinělý design karosérie nového prototypu HR-V typově vychází z kupé a jeho ostré a dynamické linie spojují elegantní karosérii se stabilním a usazeným podvozkem. Tato elegance, charakteristická pro typ kupé, nijak neomezuje praktičnost interiéru vozu.

Vzhledem ke středovému umístění palivové nádrže nabízí model HR-V jeden z nejprostornějších a nejpřizpůsobi­vějších interiérů mezi malými SUV. Díky této univerzálnosti lze sedadla Honda Magic Seats® konfigurovat v mnoha různých variantách; kromě toho lze zcela sklopit druhou řadu sedadel, a rozšířit tak nákladní prostor.

Další informace o novém evropském modelu HR-V budou zveřejněny na tiskové konferenci společnosti Honda v rámci Pařížského autosalonu 2014 ve čtvrtek 2. října.

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Siems & Klein
Standox
Scania Czech Republic s.r.o.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika